Adakah Anda Suka Kepada MATEMATIK ?

Oct 25, 2010

0 Comments

Salam Reader!

Matematik ? matapelajaran yang semua orang dalam malaysia perlu tempuhi samada di waktu sekolah rendah , sekolah menengah ataupun di menara gading. Mungkin ada sesetengah akan mengambilnya di menara gading tetapi tidak pada mereka yang berada dalam bidang lain.

CLICK SINI UNTUK READ MORE

Siapa Kata Kau Tak Boleh Kaya Dengan Blog?

Oct 18, 2010

0 Comments

Salam My Reader!

Kaya? Semua orang nak kaya dan semua orang nak senang. Tapi macam mana dan bagaimana? Saya budak baru dan tak tau apa² pasal blog macam mana nak jadi kaya? Macam mana kau dapat duit dari blog ? Duit itu masuk kat mana ? Apa yang membuatkan kau dapat duit dari blog? Blog itu apa? Macam mana nak tingkatkan income di Blog saya?

CLICK FOR MORE :)

Ada Apa dengan Stalker ?

Oct 15, 2010

0 Comments
Salam Sobat.
Petang yang indah ‘kalau’ AisKrimKoneto berada dalam perut tersayang , kiranya lagi sedap dari kata² manis, tapi apakan daya itu cuma kata² yang dusta lagi tak bijaksana dimana aku takda AisKrimKoneto pun kat bilik aku ni buahaha. Gua saja jer nak buat modal untuk korang terliur pepetang camni wakaka .

Adidas Porsche Design S3 Dalam List

Oct 13, 2010

0 Comments
Jenama Adidas memang dah tak payah nak diperkenalkan lagi kan? Tapi selalunya kalau cakap pasal Adidas mesti orang akan ingat pasal bersukan coz mostly produk dorang pun memang berteraskan sukan. Tapi sebenarnya ada jugak yang diorang release barang² yang berunsurkan casual hehe.

Saya Suka Awak ! Tapi ….

Oct 12, 2010

0 Comments

Salam Dari Melz

Ohoho bab cinta yang dah lama mel tak hujah dalam blog nie kan? Miahaha. Oraite kali ini mel nak cerita dalam keadaan sempoi dan selalunya perkataan “saya suka awak” akan diluahkan oleh si lelaki kepada si wanita :) Kan? tapi nak luahkannya kepada seorang wanita yang kita suka , serious kompem muka merah , hati dupdap dan telinga kita panas tak ingat punyer! kan ? takyah tanya dah coz aku dah laluinya jugak miahaha..



CLICK TO READ MORE

Kenapa Kau Tak Tegar Berblogging MelRomeo?

Oct 5, 2010

0 Comments
Maaf kepada korang semua. Lately memang aku kurang bersemangat untuk berblogging walaupun pembaca aku hanya berkurangan sebanyak 10% dari sebelumnya. Aku still nak ucapkan terima kasih coz korang still sokong aku walaupun aku tak update apa². Mungkin ada yang berguna tapi yang lepas² punya entry lah. Hehe.


CLICK TO READ MORE

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo