Well hello there , world !

Jan 4, 2014

16 Comments
it's been quite a long time since i wrote anything here..

oh terskipping pula malam² camni . tukar balik tukar balik..

Salam guys,

Alright , apa khabar bloggers , banyak dah berubah dan lama gila aku tak bukak dashboard blogger ni. Secara jujurnya memang kekok aku nak type entry ini , bayangkan lah nak cari butang NewPost pun terkebil² macam Nabil . Kalau diimbas macam mana aku blog dulu , siyesli takda istilah Backspace dalam keyboard aku ni wakaka , nampak tak Riak dia dah datang haha. Kalau aku baca balik entry ini kompem bersepah² bahasa aku haha.

Tapi yelahkan saja-saja nak menaip sebab lama tak menaip panjang² macam ni. Sedap Wooliao!

By the way takda cerita yang manis untuk aku luahkan cuma aku nak cuba berjinak² kembali dalam dunia blogger hehe. So apa² pon aku akan try berblog dengan menggunakan medium Blogger sajalah sebab wordpress itu semua aku dah wipe data dan jadikan dia sebagai E-card sahaja hehe.

Nak lawakan balik blog ini , ada semangat tapi malasnya kemain , dan ditambah pula dengan sistem yang 'baru' iaitu designer apa ntah tak habis usha plak aku tadi , agak kelaut jugaklah aku nak ubah hehe. So kepada korang yang still berblogging , aku nak mintak tunjuk ajarlah kat korang hehe. Okay?

Thanks for reading Brah&Sista

(tandatangan)
Melz | MelRomeo
There is no charge for awesomeness



#SaveJejai Blogger

Aug 17, 2012

9 Comments
Salam dan selamat berpuasa kepada semua.

Hati ini ingin sangat berkongsi tentang keadaan kawan blogger kita yang bernama Jejai. Marilah kita sama-sama berdoa dan menolong kawan kita yang kini mengidap penyakit kanser paru-paru peringkat akhir(stage 4) . Marilah kita sama-sama meringankan beban Jejai sekeluarga.




Sesiapa yang bermurah hati ingin menghulur sumbangan ikhlas bolehlah disalurkan ke:


Bank
:
MAYBANK
No. Akaun
:
164351079691
Nama
:
AZHAR BIN RAMLI (Jejai)
Bank
:
MAYBANK
No. Akaun
:
164089741562
Nama
:
MAZLIANA BINTI OTHMAN

Atau boleh juga disalurkan melalui pihak Fazreen Network yang membantu dalam pengurusan dana sumbangan dari rakan-rakan sekalian dan juga mereka yang prihatin. Untuk hulurkan sumbangan melalui pihak Fazreen Network, sila masukkan alamat email ‘payments@fazreen.com‘ di ruangan email penerima dan subjek ‘Save Je Jai‘ di ruangan subjek transaksi sekiranya membuat tranksasi online.



Bank
:
CIMB
No. Akaun
:
12050002115101
Nama
:
FAZREEN NETWORK
Bank
:
MAYBANK
No. Akaun
:
562106625023
Nama
:
NURHIDAYAH AQILLA

Read More : http://savejejai.tumblr.com/

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo