Well hello there , world !

Jan 4, 2014

16 Comments
it's been quite a long time since i wrote anything here..

oh terskipping pula malam² camni . tukar balik tukar balik..

Salam guys,

Alright , apa khabar bloggers , banyak dah berubah dan lama gila aku tak bukak dashboard blogger ni. Secara jujurnya memang kekok aku nak type entry ini , bayangkan lah nak cari butang NewPost pun terkebil² macam Nabil . Kalau diimbas macam mana aku blog dulu , siyesli takda istilah Backspace dalam keyboard aku ni wakaka , nampak tak Riak dia dah datang haha. Kalau aku baca balik entry ini kompem bersepah² bahasa aku haha.

Tapi yelahkan saja-saja nak menaip sebab lama tak menaip panjang² macam ni. Sedap Wooliao!

By the way takda cerita yang manis untuk aku luahkan cuma aku nak cuba berjinak² kembali dalam dunia blogger hehe. So apa² pon aku akan try berblog dengan menggunakan medium Blogger sajalah sebab wordpress itu semua aku dah wipe data dan jadikan dia sebagai E-card sahaja hehe.

Nak lawakan balik blog ini , ada semangat tapi malasnya kemain , dan ditambah pula dengan sistem yang 'baru' iaitu designer apa ntah tak habis usha plak aku tadi , agak kelaut jugaklah aku nak ubah hehe. So kepada korang yang still berblogging , aku nak mintak tunjuk ajarlah kat korang hehe. Okay?

Thanks for reading Brah&Sista

(tandatangan)
Melz | MelRomeo
There is no charge for awesomeness



Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo