Improve Your Blogshop With MelRomeo

Jun 18, 2012

10 Comments
Salam Readers

Ahha hari ni aku nak kobar sikit jer pasal Promosi yang sedang aku jalankan iaitu perniagaan web developer ( Ecommerce ) iaitu dengan lebih dikenali sebagai BLOGSHOP. Kebanyakkan orang mengunakan blogspot sebagai medium jual beli dan kalau korang tengok susah sebenarnya nak simpan data dan invois bagai. So dengan menggunakan khidmat aku ni semua korang dapat ;)

So kepada yang berminat boleh terus hubungi aku menggunakan email me@melromeo.com . Segala pertanyaan boleh dibuat ye don't worry aku takdahal lah bab menjawab soalan-soalan daripada korang semua. So segala butiran iaitu features yang bakal korang dapat dengan menggunakan servis aku ni . Sila rujuk poster dibawah.



Ahha macam poster ni ? keh keh keh Oh yea.. untuk platform ni aku akan sentiasa update dan korang akan dapat update terus menerus.

Aku ulang suara : Kalau berminat sila call 0177345540  //  email kan jer me@melromeo.com

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo