Say Hello World!

Apr 1, 2012

5 Comments
Salam Readers

Hello World! Miahaha apa kabaq korang semua ? sihat ? aku harap begitulah dan ini aku nak habaq sikit yang aku bakal menukar semula daripada wordpress ke blogger platform yelah aku pun sekarang ni dah agak malas nak berblogging.

Seriously sudah lama aku tak gunakan platform blogger ni untuk menulis secara official.Tapi sebelum aku gunakannya aku perlu membaiki semula perkara-perkara yang sepatutnya ada dalam blog ni.



Selain daripada itu juga , aku rasa selesa menulis dengan menggunakan platform blogger berbanding aku menggunakan wordpress. Ntahlah kalau aku menggunakan platform Wordpress , aku dapat rasakan kelainan iaitu seringkali aku menitikberatkan cara penggunaan ayat dan daripada situ hilang terus tumpuan aku untuk menulis entry yang bersantai. huhu

So aku harap korang still dapat menyokong aku dalam industri blogger even aku dah agak lama tinggalkannya.. Wiggie²

Sekian dari Melz ;)
Salam

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo