Contest Design Baju Ainan Tasneem

May 22, 2012

Salam readers, 

Beberapa hari lalu aku ternampak contest oleh Ainan Tasneem. Yeah Ainan Tasneem kini makin lama makin awesome dengan lagu-lagu santai dia. Ala tajuk dia Aku Suka Dia hehe Kalau aku dengar ada la 2- 3 kali jer ulang , kang lelebeh jiran elak jiran aku turut sama menyanyi.. wakaka

Source : AinanTasneem

Konsep yang aku buat adalah simple sebab kalau warna terlalu banyak Kos untuk buatnya pun makin la mahal. So aku decide untuk gunakan 3 warna sahaja iaitu Merah , Kelabu Dan putih.  Aku selitkan guitar sebab dah memang sinonim dengan akustik si Ainan ni kan ? hehe

Ok itu jerlah aku boleh citer , tengah nak betulkan mood blogging ni balik . hope korang support ;)
Ok salam.

3 Comments:

Ummi Hanie said...

nice je design tu, Mel ;)

sorryyy lama xziarah sini

Melz said...

hahh hai ummi . thanks ;) takdahalah

Gieyana said...

Haizz! Singgah sini dr blog Eyriqazz..

Igt tulisan sendiri..tp sy ✗ dpt first komen kt sini..ekekeke..:P

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo