Cerita Pasal Baju

May 31, 2012

Wohha Salam Readers!

Bercerita pasal baju , aku ni memang suka design-design baju dan ideanya datang pun bila ada idea lah. Takda idea macam mana nak design. Kalau time takda idea tu mmg rasa nak baling selipar kat kau jer. ye kau lah yang tengah baca ni . Kah kah kah

Alright ceritanya bermula camni ...

Itu hari aku singgah di HP ( Holiday Plaza ) dan aku jadi taksub dengan tempat yang baru aku tau iaitu Order Cetak Baju ni. Tapi Aunty tu macam kurang la layanan mesra terhadap pelanggan. Seryes macam nak taknak jer dia cakap ngan aku. Sedih dok

Ahh papehal pun aku suka dengan servis dia lah kan. Pada mulanya aku tanya baper ringgit selai . Aunty tu terus cakap . harga ikut design , pastu aku ni plak jenis degil tanya bertalu2.. kalau design yang lebih kurang macam ni harga baper plak ? harga ikut design itu jer dia jawab.. pastu aku tanya lagi. Kalau macam ni average baper plak harga ? harga ikut design.. aku rasa cam nak bagi kaki jer. hahaha tapi aku ditenangkan oleh member aku 'Hazry' dia suruh aku selitkan nama dia kat baju aku . Ah celake

Punyalah aku dok fikir nak kaler apa yang paling sesuai sebab asalnya warna yang dia tunjuk sample tu warna hitam dan aku cam kurang berkenan baju2 yang warna hitam , kalau ada pun tu aku beli secara hembus. Anyway kualiti baju dari aunty ni memang superb! 4x basuh takdahal. 5 - 6 kali basuh aku tak tau lah jadi apa. Elak jadi ultraman jer. kah kah kah


Pastu aku tertumpu pada 1 Design aunty tu. .Fuh style la sia! Everyday i'm shuffling pastu aku dinganjing oleh member2 aku , dorang cakap ape lagi shuffle la. hamjadah!

Okay tu jer lah citer pasal baju . Nanti Next² entry aku tulis pasal design-design baju yang aku pernah buat ye ? aku ni takda lah pro bab-bab design ni , boleh lah takat yang mampu design. keh keh keh

p/s oleh orang ramai : shit bosan siut citer kau mel!

3 Comments:

mendatak hijau said...

aku suka baju free org kasik

kahkahkah

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tengah bayang macam mana la mel shuffle


kah3...

beetleLO ™ said...

cantik..aada free??

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo