Say Hello World!

Apr 1, 2012

Salam Readers

Hello World! Miahaha apa kabaq korang semua ? sihat ? aku harap begitulah dan ini aku nak habaq sikit yang aku bakal menukar semula daripada wordpress ke blogger platform yelah aku pun sekarang ni dah agak malas nak berblogging.

Seriously sudah lama aku tak gunakan platform blogger ni untuk menulis secara official.Tapi sebelum aku gunakannya aku perlu membaiki semula perkara-perkara yang sepatutnya ada dalam blog ni.



Selain daripada itu juga , aku rasa selesa menulis dengan menggunakan platform blogger berbanding aku menggunakan wordpress. Ntahlah kalau aku menggunakan platform Wordpress , aku dapat rasakan kelainan iaitu seringkali aku menitikberatkan cara penggunaan ayat dan daripada situ hilang terus tumpuan aku untuk menulis entry yang bersantai. huhu

So aku harap korang still dapat menyokong aku dalam industri blogger even aku dah agak lama tinggalkannya.. Wiggie²

Sekian dari Melz ;)
Salam

5 Comments:

cikgu Naman said...

terkejut tgk tiba² Mel update..chaiyok..chaiyok

Paragass said...

Hell bro! aku pun dah off wp. =D

Jom kembali ke blogspot ^^

samanosuke_04 said...

hello2! hoho, tak kisah guna platform pape pun nak blogging, janji jangan tinggalkan bloggin.. haha

aku pun skang nie guna 22 platform, wordpress utk serius, blogger untok ujikaji SEO, hahaha

cara pemesanan trica jus said...

Nice..!

Ummi Hanie said...

ke mana Mel menghilang ??

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo