Newbie itu Confirm Noob!

Sep 30, 2010

0 Comments



Hoho , gambar diatas dah memberikan pandangan sinis kepada sesetengah individu yang baru sahaja naik kan? heh, standardlah kan? Noob dari pandangan aku adalah seperti tajuk diatas adalah Newbie yang directkan kepada Noob.

Review Blog | www.syahirul.com

Sep 25, 2010

0 Comments
Salam Guys! Uhuks. Apa kabar warga bloggers! disebabkan aku mostly blogger yang banyak membaca blog dan sekali jalan aku bosan giler so aku ambil time ini untuk mereview blog² yang semakin meningkat naik! aku gunakan beberapa Form yang aku tanya.....



Everybody Wants To be Loved ?

Sep 19, 2010

1 Comments

Hoho bercerita pasal cinta , semua pasti akan tersipu malu dengan diri, lagi² bila seseorang yang dia suka itu ada bersama dia. Semua orang sukakan cinta ? Indeed tapi tidak pada seseorang yang baru sahaja putus cinta rite ?


CLICK FOR MORE ! HEH

Jom Join Mega PaintBall Tournament di UTHM !

Sep 18, 2010

0 Comments

Salam dari Melz

Di malam yang tak berapa nak indah dan disulam dengan mata yang sangap nak tidur tapi tak leh tidor ni heh. So dengan ini aku nak habaq kat korang semua yang kat U aku ada bikin satu Event yang agak gempak pada bulan 10 nanti. So aku dengan tak berapa nak hensemnya nak umumkan event yang agak chambest.


CLICK UNTUK BACA SETERUSNYA

Blogger Mini Gathering At Haji Samuri Kajang

Sep 2, 2010

0 Comments

Salam 1 Gathering

Hoho. Dah lama tak bikin gathering , actually gathering nie mel buat style sapa nak datang silakan. So tak kesah berapa ramai dan tak kesahlah kau seorang Blogger , Twitter , Facebooker and other Network site. Korang semua dijemput untuk berbuka di Haji Samuri Kajang pada 4 September 2010 (sabtu) . Aku suggest kita jumpa dalam pukul 5.00pm – 5.30pm . Yeah layan satey sekali sekala sodap jgak kan? heh. Actually tempat nie di fikirkan oleh BeanMoreno.



CLICK UNTUK BACA SETERUSNYA

Vlog | Tips Frust Menonggeng Putus Cinta

Sep 1, 2010

0 Comments

Salam 1 Malaysia

Ahaks. Dalam Entry Vlog ini , Mel akan terangkan beberapa Tips bila korang menghadapi problem putus cinta. Sememangnya benda² camni jangan korang layan sangat coz mungkin akan memudaratkan diri. So take time and layan Vlog ini ok! Enjoy .

CLICK UNTUK TENGOK VLOG

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo