Minggu Haluan Siswa UTHM 2010/2011 Terbaik!

Jul 14, 2010

0 Comments

Salam Dari Melz

Pertamanya aku nak roger sekali lagi yang aku kompem memang pelajar UTHM untuk sesi 2010/2011 so dengan erti kata lain aku perlu join sekali MHS yang agak gempak ini untuk mengenali lebih dekat sesama kawan dan bangunan² yang baru supaya takdalah aku sosat time nak start kuliah nanti.

Posing Sikit :) Miahaha


CLICK UNTUK BACA ENTRY SETERUSNYA

Header , Logo & Watermark Terbaru !

Jul 13, 2010

0 Comments

Salam Dari Melz

Hoho akibat kebohsanan yang melanda pada diriku, macam² design aku dah buat untuk mengubah sedikit sebanyak design yang ada dalam MelRomeo.com . Tapi bagi aku yang tak berapa pandai bermain ngan photoshop ni. Ini sajalah yang mampu aku buat dan aku akan berasa sangat gembira sekiranya korang memberikan feedback kepadaku , tak kesahlah Negatif or Positif. Agak² Negatif tuh biarlah kepada membina! Oraite?

So aku akan listkan design yang aku dah buat dan korang boleh usha sikit² coz memang sikit jer pun aku buat pembaharuan kat dalam MelRomeo.com nie. Ahaks. Papepon korang Enjoylah ok! Dan mana² yang perlu aku improve , boleh jer korang selitkan kat dalam comment dibawah. ok?

http://melromeo.com/wp-content/uploads/2010/07/melhensem.gif


BACA SETERUSNYA CLICK SINI

Gambar Gila Yang Betul² Gila Gambar!

Jul 11, 2010

0 Comments
Salam Dari Melz

Hoho! Semalam punya Event Terbaik dari ladang kelapa sawit.Relax jer sampai 3 lapis baju aku pakai dek kerana menjadi Lady Gagal. Papepon aku puas hati dengan apa yang aku dah buat . Tu yang terbaik even group Tun Syed Nasir dapat no 2 untuk persembahan tapi!! No 1 untuk Sukan Baling Selipar! Miahaha , sapa ketua ? Akulah hehah! Neway enjoylah gambar² aku kat bawah ni ok ? Hiyakk




UTHM Tempat Untukku Menimba Ilmu!

Jul 6, 2010

1 Comments

Salam Dari Melz

Hoho agak lama aku tak post apa² kat blog ini. Dan macam² dah aku dapat email yang aku dapat huhu. Thanks coz still support aku weh. Neway aku takmo nak cakap panjang tapi just nak bagi tau yang sekarang aku sedang melanjutkan pelajaran di UTHM Batu Pahat untuk sesi 2010/2011 . Ohhoo siapa budak² Batu Pahat a.k.a Parit Raja , boleh roger² aku kat sini yoh.




CLICK UNTUK BACA SETERUSNYA

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo