Freebies | Free Template Girl Untuk Blogspot [Blogger]

Dec 6, 2010

Hey you girls! out there ahaks hehe. Dalam entry ini , mel ada buat 1 template yang ringkas tetapi mempunyai ciri-ciri warna girly-girly style atau mel call dia sebagai Gegel ! haha.Ok korang boleh try atau tengok demo yang mel buat tu simple jer takda lah hebat mana. Just try – try buat template blogspot coz dah lama jugak tak layan template-template camni. Huhu

Apa-apapon mel perlukan comment dari anda semua supaya dapat improve sedikit sebanyak dan mungkin banyak lagi template yang bakal mel bagi. Ok Here we go! Screen shot first ok? hee

KLIK UNTUK BACA SETERUSNYA

0 Comments:

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo