PollMelz | Apakah Web Browser Yang Korang Pakai ?

Nov 11, 2010

Uhuks Salam Readers.

Dah lama jugak aku tak bukak PollMelz. Mungkin ada antara korang tak tau lagi apa itu pollMelz coz aku memang jarang dah kot buat pertanyaan. Actually PollMelz ini adalah Soal Jawab aku bersama Reader , itu jer dan daripada PollMelz ini jugak aku boleh dapat tau beberapa blogger yang suka atau tak suka kepada sesuatu perkara. Kira macam Survey la nie hehe.


http://lh6.ggpht.com/_7wsQzULWIwo/SwAJuYn4t0I/AAAAAAAACLg/uUj1zLoOZ04/grey%5B3%5D.gif?imgmax=800

0 Comments:

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo