GuestBlogger Een | Aku Dan Photoshop

Aug 24, 2010

Aku tau ramai yang bercita-cita nak jadi web designer atau pun web developer. Bila lihat je web-web atau blog-blog yang cantik korang mesti teringin nak cantikkan blog korang kan? Tapi korang tak tau sangat macam mana nak buat apatah lagi nak guna photoshop.

Itu baru bab nak design. Nak mahir design ni tak susah. Benda apa pun, kalau kali pertama kita cuba memang akan rasa susah. Aku pun dulu macam tu. Aku suka sangat pada warna, grafik dan illustration. Aku tak pandai melukis sangat. Sikit-sikit tu boleh lah. Tapi kalau korang bagi aku photoshop, aku dapat tukar kan sesuatu tu menjadi yang indah. Itu cerita sekarang



CLICK SINI UNTUK BACA SETERUSNYA

0 Comments:

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo