Header , Logo & Watermark Terbaru !

Jul 13, 2010

Salam Dari Melz

Hoho akibat kebohsanan yang melanda pada diriku, macam² design aku dah buat untuk mengubah sedikit sebanyak design yang ada dalam MelRomeo.com . Tapi bagi aku yang tak berapa pandai bermain ngan photoshop ni. Ini sajalah yang mampu aku buat dan aku akan berasa sangat gembira sekiranya korang memberikan feedback kepadaku , tak kesahlah Negatif or Positif. Agak² Negatif tuh biarlah kepada membina! Oraite?

So aku akan listkan design yang aku dah buat dan korang boleh usha sikit² coz memang sikit jer pun aku buat pembaharuan kat dalam MelRomeo.com nie. Ahaks. Papepon korang Enjoylah ok! Dan mana² yang perlu aku improve , boleh jer korang selitkan kat dalam comment dibawah. ok?

http://melromeo.com/wp-content/uploads/2010/07/melhensem.gif


BACA SETERUSNYA CLICK SINI

0 Comments:

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo