Thanks Followers , Thanks Readers , Thanks²

Jun 14, 2010

Salam Senin!

Pepagi camni memang best layan benda yang tak sepatutnya layan! Wtf ? Layan pebenda plak tuh Melz oit. Miahaha , Cis layan guitar la derr kompem lu semua fikir lain kan ? dah² back to reality , eceh ngeh. Actually entry ini aku nak berterima kasih kat korang yang tak putus² jengah MelRomeo.Com walaupun ramai Silent Reader . takpe aku tak kesah dah asalkan korang hargai penulisan aku yang tah pape nie. Ngeh²



Sajer semalam aku bukak blog pastu terperati Follower 2008 . Pastu aku biarkan sikit terus jadi 2010. Hohah! Dan² plak tahun nie tahun 2010. So aku snap untuk dijadikan entry lah kan . Papehal 2009 adalah tahun aku berkerja dan mencari pengalaman dalam hidup dan tahun 2010 aku akan menimba ilmu lagi Insya-Allah !

Oraite sekali jalan aku nak roger kat korang semua yang Logo MelRomeo. Ala yang M tuh akan berubah menjadi M lain! Ngeh² coz tetibe dapat idea kelmarin ( cis kelmarin punya idea, baru sekarang kau mau ceritakah ) Lantaklah ! ngeh²


menjadi

atau hitam R tuh

amacam? ngeh²

Oraite lah nak bebel panjang² pun malas dah nie . Coz aku tengah edit Vlog pasal "Tiada Idea?Apa Mau buat?" Tips yang aku bebel ntah meraban apa ntah. Layan jerlah lepas



Ok babai :) Layan guitar sat sambil dengar petikan guitar dibawah nie!Ngeh² Enjoy
Buat Follower & ReaderKu! terimalah Ahaha bukan aku main pun .
tunggu la aku pektis dulu na!



Oraite Best Regards



11 Comments:

Amar Amirah said...

go melz go!
semoga Melromeo semakin maju. dan please jgn berhenti berkarya :D

Melz said...

omaigod . terharunya comment ini :) yeah takkan berhenti! cayooii

Anne Boleyn said...

logo tu smart arh!
semoga melromeo makin *masyuuukkk. hehe
dan teruskan menulis "surat2 cinta tak terbalas" yerrr :)

nursarah said...

wah, semakin maju jaya nampaknya.

sori melz aku dah jarang singgah sini, busy sket bulan jun nih. huhu

muga terus sukses okeyh!

ieQa sWetLuv said...

keep it up =)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

go melz go go go!! :D

q-nizam said...

goood job bro...byak giler follower..

Epul Azimi said...

wah,ramai dah follower mel,aku masa mula2 kenal follower dia ade lebih kurang 1300 camtu lah lebih kurang,semoga sentiasa suksek selalu........:)

helena's said...

tetap sokong!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sifuuuuuuuuuuuu

go go power rangersss !

y@n@ M!B said...

keep up the good art =)
ehem cpt la prektis guitar, nk gak tgk cane mel men kan..lalala~

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo