Pesanan & Teguran Blogger kepada Blogger!

Jun 22, 2010


Salam Dari Melz

Pertamanya aku bukak entry ini sebab nak bagi pendapat dan pandangan peribadi . Kalau korang rasa tak best atau tak menepati ngan jiwa korang. Sila pergi dari terus membaca kerana aku menulis menggunakan akal bukan emosi. Papepon "ada otak gunalah" actually benda ni memang dah selalu kedengaran dan tak perlu aku olah dengan lebih mendalam pasal benda ni. Aku blogger biasa , tak punya apa pun . Just suka bagi pendapat , pandangan , perkongsian, motivasi (yang aku gunakan jugak pada diri aku) dan macam² lagi aku gunakan dalam blogging ni.






0 Comments:

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo