Idea Ada Tetapi Diganggu !

Jun 4, 2010

Salam Semua!

Sajer jer nak berborak ngan korang memalam camni kan! itu yang aku update blog nie. Aku tengok macam dah tak terurus dah blog ni hehe , tapi terima kasih atas sokongan korang! Still datang walaupun aku tak update. Weh Terharu dowh!



Neway Amacam sehat dak korang ? hak² ntahlah sejak aku duduk kat Jb nie, perasaan untuk aku menulis blog macam terbantut jer. Mungkin kerana aku berada di rumah sendiri dan disebabkan itulah aku rasa cam penulisan blogging aku makin kurang. Memang kurang! Aku dapat rasakan Coz time mood menulis tuh datang . tetibe jer ' Npon aku berdering'

*Member - Bukan nama sebenar kerana beliau tidak ingin nama beliau berada diblog ku! Coz dia kata takmo jadi glamer coz kat luar pun dah glamer takkan nak glamer kat internet lak " Cis poyo giler! sekian . teruskan membaca!

Member : mir kuar yok.
Melz : erk erk , aku ada kejer tengah buat ( blogging )
Member : Kejer mendenya tengah malam camni ?
Melz : Erk ada lah ngeh² tapi! (dek kerana aku taknak label diri aku sebagai bangla) , aku cakap
' ehh apsal ? '
Member : Kuar lah yok , kan dah cakap tadi .
Melz : Pergi mana ?
Member : makan² , lelepak tapi kau payung sikit lah .
Melz : Payung ? Erm Air jer lah ahaha
Member : janji payung ! Sat lagi aku datang amek ko.
Melz : ok ( tetibe jer tengok notepad yang tergendala) Sayu jer Huhu.. ( capai towel , gi mandi )

Lepas tuh sampai rumah , tengok notepad yang tergendala tuh . Terus delete sebab malas!AhhhTapi papepon , aku ada simpan satu notepad pasal " Tips Pemilihan Template " Nanti kalau ada masa aku update tuh okeh!Oklah nak sambung kerja! ( kerja betul ! )

Regards

19 Comments:

x-po said...

hehe aku slalu tulis entry time kul 3 atau kul 4 pg sbb time tu mmg xkn ada org kaco, kat twitter pun dah xda org, ym pun..ekekeh

--------------------------------
Makin berumur, lelaki atau perempuan makin matang ke?

Ryan Valentine said...

kerja nak disiapkn mesti siap time tu jugak.. hehe.. tgk dah jd camtu lak~

Encik Tikus said...

kerja apa deyh ?

Nur Su'aidah said...

hahaha. tu laa pasal. hang jarang update dah :)

Ery Farieha said...

beselaa
melz kan popular
ahahha (x kene ngene btol)

|| nemo mimosh || said...

patotlah lame tak update !

eykameow :) said...

aku perasan dowh. lepas gatsby terus rasa kau kurang update. huhh. bz yer..ehem2. dah ada awek la tuhh. HAHA btw melz, jgn give up! update je fakta² penting yg ko tulis kat notebook ko tuuuu. ayat takde pun xpe :P

Anne Boleyn said...

Tak sabar nak tau tips pemilihan template tu!

p/s: mel, tau tak pasal Mantera? Jom datang blog Hana tengok kalau nak tau. Smile owez kay :)

Hasrol Nizam said...

bila kawan ajak keluar, mmg susah nk kata tak nak..haish

cik paro said...

kalau kena kacau memang mood nak berblogging tiba2 hilang..idea2 sume lari kemana,,uish..

ikoko said...

huu.. sangat cool... blogger tegar ni namanya.. huhuhu..

selamat aktif berblogging semula! :)

Melz said...

thanks coz support mel..hehe teruja jab..

AiNnUr FaRihAh said...

waahhh..

bz sudaaaa..=)

/Dayah//Nurul/ said...

nak tunggu tips tempalate.
nice belog mel skang

[z@ck] said...

ahahaha..kawan punya pasal kan..tak sampai hati nk tolak

noor afzan said...

kesian kamu.
x pe la..
tunggu je la...

aleena said...

waiting for ur tips untuk template itu:)

Epul Azimi said...

aku tak ikut waktu,kekadang kol lima pagi aku menulis janji idea terlintas trus tulis...hehehe

akuzle said...

sedara mel...

hebatlaa neh, ader pantun....eheheheh...

kwn anda tuh nk megajak anda melepak or membelanja dier?? sabo ajerlaaa....

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo