Urghh. Aku nak Marah ! Sabaq Melz! sabaq !

May 2, 2010

salam dari Melz .

Salam tetap salam beb coz aku hormat korang hehe ;] tapi korang jer tak jawab kan ? Jujur please ;] ahahahaha .

aku nak merepek dalam entry kali ini . korang jangan baca please coz aku memang gila vavi stress nak mampus. urgghhh banyak benda plak hari ini jadi . tapi takpe aku relax . relax kepala kotak kau relax = = . urhghh tamo tulis sebenarnya tapi terpaksa coz aku tatau nak releasekan stress nie camna . sampailah aku terbaca artikel . cara2 menghilangkan stress iaitu menulis . aku tak suka tulis . aku suka menaip ! wtf urghhh

Wtfish apsal nak marah jer nie . aishhhoo bengang wow bangang! urghhh tekanan ada sikit time² camni . baik korang jangan comment . kang aku sumpit kang grrrr . adehhhh stress nak mampuih! den dah kobaq ang tak caya . ok malas nak type . nie jer aku nak marah . marah lebeh2 pun boleh bikin kepala jadi gunung berapi. urgghh

Apa yang aku nak habaq nie ? meh aku habaq kat ang semua . Den dah marah benor dah nie. coz den perabeh duit kredit coz mende2 camnie jer . urghhh tak boleh ke pindahkan Domain jer dan den akan stfu takkan ganggu korang wahai hosting² dan domain² Supplier ??!!! Domain tuh kan satu naungan kenapa lah nak jaga sangat duit takat Rm30 dari sorang client ? wtffff aku bengang giler dah nie .

Sambung lagi *(&*(^*&^()&)@)#&)@*#&#))($&% . Urghhh bye urghh..

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo