Dari Jb Ke Kl Dan Sedikit Kerja Bersama 2 Awek Single !

May 7, 2010

Salam Dari Melz ,

First nak cakap , doakan semuanya berjalan lancar untuk event RinaSalleh inie . Hoho dah banyak dia support aku dalam event -event aku yang lepas now ! aku plak yang support .gogogo!


Sorry tempat dah penuh . ada la 100 orang wanita's yang hadir ahaha.
Jangan tanya ku nak join ke apa ke itu ke . ini bukan event aku . so harap maaf la yep ;]

Sorry sesangat tak update . ahaha pom tengok Email bersepah terus ekeke . sorry yoh akan mel jawab 1 by 1 pasal blog , nuffnang dan lain2. harap faham kesibukan aku lately yang sememangnya lepak kat rumah jer actually ahahahaha .

Aku dari JB 5/5 tuh pepagi dah gerak kuar ngan muka sangap coz tidor 3 jam jak . Pom mak aku kejut , mel bangun aih kang terlopas flight kol 8 kang .ahhh bangun mandi semua dah siap barang packing sejak kol 3AM 4/5 tuh . dan2 terlupa satu barang paling penting semasa travel . Adeh charger gua lupa bawak siut ! Cilake . Amekobat seb baik abang aku kat kl ramai kawan yang ada Nset SonyErricson ahaha . OK setel problem

Ok siapakah dua awek tuh ? cak-cak . 1 YnaaOhYnaa a.k.a YnaaSengalGiler! Miahaha . wtf lama giler siut tak jumpa dia . terus laga-laga pipi ececece ahahaha . kontroversi sien ! ok takda pun , pandang pun cam bengis jer kan ! Uhuks.


Mel & Rina Muka ngantok takleh blah ahahaha kantoi !


cool tak aku ? ke sejuk ahaha . babun puji diri tak perabeh ! ahahah
Si ynaa ntah nak buat nanded kat hidung kekeke
Rina tuh nak promote coklat plak ke ? :]

and keduanya . thanks to RinaSalleh coz fetch mel kat Kl sentral . ingatkan nak suruh jer rina nie amek kat LCCT . tapi kang kompem kena libas ngan parang wakaka . Sumpah aku sakit jiwa naik bas ke KLSentral coz enjin dia . aduiyai semput time naik bukit . elak tak sampai jer ahahaha .


Ynaa yang sengal ahahaha. makan jer tau ! Wekk .
tuh coklat menimbun lepas nie abes la tuh ahahaha

tapi aku selamat sampailah kan . terus kitorang lepak kat Ikano , ntah si YnaaSengalGiler cakap tempat nie boleh main ikan-ikan . tapi sekor ikan pun aku taknampak . tape-tape . nanti aku ajak dia pergi BuayaNo kat Jb plak na. kita duk layan Buaya sampai lebam kat sana . ahahaha

Sampai-sampai terus makan .apa lagi bebel jer la kan .ahahaha tapi aku relax , aku kan cool dan cute so tak da la banyak cakap miahaha .dorang gossip aku relax jer ;)) . lepas makan dan gossip , kitorang pun carilah port nak lepak bikin web ngan coklat bagai semua kan . terus jumpa Setarbak kat tepi sana . terus kitorang lepak dan tunggu giliran untuk duduk .cis cilaka time tuh plak la kan banyak orang nak lepak cis cis more more !


Aku tau muka aku cam selenger mintak 20sen . ok stop jangan kecoh !

Pastu ada la sikit adengan kitorang yang ntah ok ntah tak . korang tengok jer la . semua gambar ini dikreditkan kepada ynaa dan Rina . aku malas nak amek gambar coz dalam jiwa ku dilema , cam mana aku nak cas enset ini nanti :( isk isk miahahaha

Tuh jer citer yang mel boleh bagi tau kat angpa . yang lain semua ada dalam peti besi . ahaha dan ini adalah entry 20 Minit coz masa dah nak abes. Ku lepak CC dowh ! ahaha

Enjoy Guys .

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo