Banyak Benda Nak Buat Setibanya Di Johor Bahru !

May 17, 2010

Salam Dari Melz

Hehe entry ini mel type ngan penuh ceria! seriously ahaha . Tak tau kenapa tetibe kepala high semacam. Mungkin sebab gangguan tidur yang tak betul agaknya lol.

Neway Kejap jer dah 2 Minggu kat KL. Pejam celik , pejam celik pastu tengok kalendar dah 17 05 2010 . Ops dah Bulan 5 siut , Omaigod kejapnyer masa berlalu dan umur pun makin lama makin tua bukannya muda . Calon pun takda lagi adeh Miahaha ok tetibe jauh sangat fikir apsal tah. ZZZ

Oraite takda apa pun sebenarnya ngan entry ini tapi just nak mention serba sikit pasal entry-entry yang lepas akan ada kaitan ngan entry untuk Esok. Special entry untuk 'certain' bloggers yang pernah aku jumpa dan aku rasa aku dah kenal 'agak' rapat ngan dorang hehe.





Oh ya , Esok atau lusa jgak akan aku renew blog ini. Sorry yep tergendala coz yelah aku duk kat kl nie mana la ada masa nak coding itu ini. Hohoho new Domain , new Style la kan ?

Biru ? Kelabu ? Putih ? Hitam ? Erm akan aku terapkan jgak , actually template nyer dah siap tapi aku kena ubah balik warna-warna dia dan Javascript tak support untuk domain sendiri kalau hosting kat Sites.google.com . Aduh kena pakai FileAve.com la jawabnyer. Kalau tak , tak jalanlah Jquery semua tuh.


Apa Itu Cinta Pentagon ? Saksikan Nanti!

Neway , ada satulagi . Mungkin korang suka atau tak suka tapi itu semua terpulanglah , akan aku cuba hidupkan satu cerita "Cinta Pentagon" yang akan ke blog tak lama lagi. Hasil Nukilan blogger2 lain jugak hehe . Aku harap dapat sokongan dari korang jgak :)

Ish banyaknyer kerja yang perlu dibuat setibanya di JB :) Oraite geng. Semoga kita berjumpa lagi , adios Kuala Lumpur , Hye-hye Johor Bahru ! Oh ya Template nie bukan Permanent ok! Ahaks Sekian Mekaseh

EndMelz

20 Comments:

Sir Marcello said...

oh hanya sementara jer..tue yg pelik bila singgah sini~

QieFLy si Dolce said...

tak sabar nak tngok layout baru melz

Melz said...

mungkin permanent kot ahahahaha ;P

MC said...

kenape melz stay guna platforn blogspot? kalo aku dah lama cabut ke Wordpress hehe...

anyway congratz...harap template yang baru tu cantek dan manis dipandang

aNis aMirAh said...

tak sabar menunggu semuanya ;)

cik eykameow :) said...

cuba buat kelainan x__X ? err :)

Eciz said...

aduhhh balik jb ke? lai lai lai. jpa kita mehhh. ;p

NISECA suka merapu

Legasi Piston Pecah said...

welcome to JB

BeaN MorENo said...

melz mana janjimu????aku TERTEKAN keyboard ni???

Carl Samsudin said...

Melz. contact aku. jom aku bawak ko ke JOHO! layan.

Pisyek said...

wow~ chenta pentagom... menunggu~

XD

merduwaty said...

wow...cinta pentagon..tak sabar rasanye..hahhah...=)

Nurul Harun said...

ohh. hehehe. wat suspen.

INTANKUTERPILIH said...

melz, jom ngeteh kat jln abdullah tahir nanti...hehehe...kedai mak mertua aku kat citu...

ellis suriyani said...

eh melz..rajinnye tuka template..

♥Hernee Nazir♥ said...

oh dh kt jb ke?klau ade program2 best2 ajk akk..hehehehe

encik tikus said...

Kreatif sungguh kamu,haha :)

Epul Azimi said...

apsal tak singgah kuantan,bleh aku belanje nasi lemak daun pisang
.......hehehe

sila jgn permanentkan layout anda ye(memandai je aku ni)....hehehehe

syahirul said...

sedih mat rempit blog ni tak jumpa aku kat KL.. sedih tol.. belanje aku kepsi cepat :(

Mohd Shahrul Hafizi said...

Menarik!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo