Vlog Tutorial Photoshop Header | Contest Rm100 Untuk Dimenangi

Apr 16, 2010

Salam Dari Melz

Tutorial Photoshop untuk header nie mel buat untuk koranglah ahaha abes untuk sapo lagi aih Miahaha. Apa²pun sorry untuk suara yang agak serak basah , Video yang kureng jelas coz mel nie tak reti sangat nak pakai Tipcam nie . Suara yang agak lari sikit ngan video nie coz mel attach AMR dalam FLV . Miahaha Sorry yep takda microphone la plak :P


papepon , sebelum korang start . Pergilah cari Font² yang lawa kat Dafont.com then korang startlah dengan membuat header yang sangat² macho ! Miahaha .


So dari video nie , kalau ada yang tak paham boleh terus direct tanya kat comment ok ?

oraite sekali jalan mel nak inform yang RinaSalleh ada buat contest pasal Logo. Kalau korang ada minat mendalam dan idea yang sangat bernas . Mel cadangkan korang try lah sebab Rm100 tuh sapo nak bagi aih . Cuba buat Logo dalam keadaan yang santai mesti smart weh! papepon Enjoy This tutorial and enjoy this great Contest!

Regards
Melz

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo