Vlog | MbCk Crew Meeting Dalam Kereta

Apr 30, 2010

Salam Dari Melz

Group MbCk mesti korang pernah dengar kalau korang pembaca setia MelRomeo , ececece dan², ado plak ekau pembaco setio yoh Melz ? Ok actually group ini start dari sekolah lagi dah ada , nak story memang panjanglah kan apa kata korang gunakan Search Button tuh dan tulis Mbck . mesti ada 1 entry pasal kitorang nie.


Nielah geng² biol gua !

Gambar nie disnap time kitorang ada kat Jusco Tebrau Yohh! ahaha , masa tuh parking dah la besar memang gempak la kitorang menjahanamkan kereta sewa tuh ! Miahaha . Kitorang masa tuh sewa kereta Kancil . Ceh Bodykit jer kancil tapi enjin Nissan Skyline sebijik bai ! jangan tekejut ! Miahaha . Time nie jgaklah kitorang praktis men drift coz time tuh kereta tak banyak so bestlah layan drift ahaha . Siyes bodoh giler!



Time nie plak kitorang nak lepak makan². Siyes cam syit jgaklah time nie . Si 'b' tuh makan mekdi + Steambot + Shisha = Muntah WAKAKA Hoi aku bongkarkan rahsia kau nie weh !. Jambu siut muntah lepas makan kekeke . Papepon kitorang ada la snap gambar muntah dia , fuh memang terbaik! muntah kat parking mekdi plak tuh. Relax eh


Video Meeting dalam Kereta !

Melz Soalan : Apa kata Korang terhadap 3 Orang member aku nie !

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo