Time Orang Tidurlah Time Tuh Aku Berblogging

Apr 8, 2010

Salam Dari Melz ,

Oh kalau fikir² balik , tak ke macam aku nie seorang Batman? Yelakan time korang tidurlah time tuh aku bukak internet dan tengok blog korang memalam . Oh sedihnya tiada orang yang menemanku :'( . Kalau teman pun dua tiga orang jgak yang sememangnya seorang blogger yang baru bangun tidur atau seorang blogger batman atau batwoman ataupun paling kuat pun seorang blogger yang tengah ngigau. Miahaha. "Oh lisa janganlah kau ngigau" Tetibe* cerita Adamaya -.-"


Time orang takdalah aku ada . Isk²

Actually , Aku lebih suka menulis pada waktu pagi berbanding menulis pada waktu petang, ini kerana pada waktu pagi yang sememangnya gila vavi pagi akan membuatkan otak aku berada dalam keadaan separuh tak betul, bila otak dah separuh tak betul , derr ah malulah nak cakap . Miahaha tetibe* terlayan Adnan Sempit plak , miahaha .

Memang betul pun , menulis pada waktu pagi berserta lagu Mantera Beradu ini akan sentiasa memberikan aku lebih kata-kata yang memberangsangkan. Kalau korang nak taulah ,aku memang menulis sambil ketawa dan mendengar lagu . Ini memang aku buatlah kalau entry tuh entry santailah kalau entry tuh korang tengok takda yang ketawa² . Itu memang aku seriouslah. nie betul² bukan cobaan .

Daripada entry ini , kita dapat tau yang ramai blogger atau bukan blogger di Malaysia lebih suka membaca blog time kerja / time belajar . kan ? Dan daripada entry ini jugaklah kita boleh tau time yang sesuai untuk kita publish kan ? Jangan dok gatal publish tengah-tengah pagi .

30 Comments:

MiSs TOrA said...

hehe takpe esok org bgn tdo org akn bls kunjungan kta..sy salu beblogwalkin d pg buta tu ;-) esk tu traffic pn up le hehe..nice info..tq share ye

n@m@n said...

jadi chekgu ni memang xdapat la nak berblog masa kerja tu..haha

seronok ye orang opis!

DaHLia said...

got the tips tersembunyi itu..hehe

em, mr batman dah pindah link tu...

anyway, memang waktu tengah malam, fikiran kita lebih santai...kalo study pun, time tulaaa baru nak masuk sbb suasana lebih tenang,dan xde apa yang nak dikejarkan masa tu...

Melz said...

miss tora : ahaha betul tuh . tapi just takda peneman borak jak :P miahaha


Naman : cikgu tape , memalam kita boleh layan blog an :P

dahlia : WAKAKAKA Sajer jer nak buat tips tapi tak nampak tips :)

Lagipun tips tuh dalam

http://melromeo.blogspot.com/2009/11/tips-blogging-general-reveal-by-melz.html

I n n z said...

men belasah jek tulis entry kul bape pun.
huhu ;p

Ariff Shah said...

aku teman ko ape. sampai kol 4 pagi waktu malaysia. kadang2 sampai kol 5 gak

nursarah said...

haha, mantap ar traffic melz...!

Melz said...

innz : jangan amek mudah disitu :D ahaha

Ariff : yep kau la antara salah sorang ariff oit :) miahaha

Nursarah : Syukur Sarah :) Thanks coz support mel jgak hehe

mIsH IeRA cIK irAh said...

mantap trafik T_T.thanks 4 d tip. tp admit ah slalu curi2 baca belog waktu dlm kelas.omaigod!hahaha

Ery Farieha said...

alahai mel
i sll kot on9 time blogging u tu
hahaha
ok,mlm ni i kco u
:P

Athirah Ibrahim said...

AHAHA. yup yup. that's why kadang kadang kalau taip entri di awal pagi, maka akan schedule-kan entri tuh supaya publish masa orang kerja/belajar. ahaha.

MyaFiza said...

mantap trafik!
ak time 1 pagi la aktif baca blog orang...hehe..

aried said...

hahah,
dasyat ko nye visitors,
ak sari dpat 5,6 ratus pon jrangnye,hahhaha
tahniah melz, skrg aku dah tau time mne aku nak publish post,hahahha

p/s: geramnya, knpa la time waktu tu?adeiii

Melz said...

Iera : thanks babe. eyh cun nama u ada bold ! :))

ERy : kacau i please! i nak orang kacau ahahaha

Athirah : eyh sama la kita :) tapi mel schedulekan entry dalam notepad

mya : thanks . Eyh 1 pagi ? mel 2 pagi baru start wakakaka

aried : boleh nyer . dont worry aku share nanti apa yang aku buat dan apa yang aku tak buat .

semua orang pun boleh dapat traffic camtuh kan :)

Iza said...

Aku pernah bertahan jgk sampai 4 pg tp ada la 2,3 org on9. Kesannya aku sakit kepala keesokkannya bagaikan nk ketuk dgn hammer, siap gi klinik lg sbb sakit kepala gila2. Akhirnya, cukup utk jam 1 pg bertahan.

GhOsToNe said...

ramainyew!

s h a f i q h a s h i m _____ said...

hehe, terkantoi pulak ramai orang curi tulang.hehe

cik eykameow :) said...

haha same lah kiter melz. takpe. pasni aku teman kau ea....

|| nemo mimosh || said...

shaye batwoman!

beLLa said...

standardla tuh on9 waktu keje.
wifi free kott! hehe

JMR said...

btol tu..time waktu kije le trfik mencanak..smbil kije, smbil blog, tu blm kira FB ke Frenster g, pastu twitter..so, baper minitkah masa bekerja anda....

~ ReD ~ said...

hehe... slalu blogwalking time kerja pun,time lunch je la..betullll.:D

Sharinginfoz said...

malam2 nak tidur le... hmmmm memang betul pagi ramai yang menular kan... he he he.. good observation. anyway banyak visitors bro....

Melabur Dalam Emas

Main Farmville???

From The News said...

memang betul pun bro..aku tengok trend trafik paling hangat bermula dari lunch break. sampai ke petang.

mungkin petang dah boring keje mula la gatal tangan nak baca blog..hahahahaha

pastu 12 tengah malam, tu pun antara time paling sibuk trafik ;)

+akufobia+ said...

ohhohh.time tu tengah tidur.bestnya.

¶A.K.I¶ said...

tdo itu nikmat...



































"termsk x dlm lingkungan cete??"
















byknye trafik ko melz!! perghh3~

||| PöJìé PööH ||| said...

Mel gegeh!!
Sbb tuh klo Pojie buat autopost Pojie set pukul 9am - 6pm, so time² org ramai bukak blog kat opis kn!

helena's said...

mel..camane nak dpt ramai sangat visitor dlm satu mase tu..cikhel paling tinggi [in 20+ jek..huhu

err saya di antara orang yang sanagta rajin berblog masa keje.hahahaha

Rina Salleh said...

yeay! setuju:) haha padahal jarang update blog sendiri:pp

Darkbatman said...

melz, ko bg link lame ..ahaha.. adoi. hah, biler nk wat gathering 2 melz? jadi x bulan 4 ne? aku menunggu dengan penuh sbr..heh

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo