Terasa sangat Dihargai ! 1056 RapidShare DOWNLOADS!

Apr 12, 2010

Salam Dari Melz!

Hoho apa yang mel nak cakap memang tak boleh nak cakap . tacing seluruh badan dah nie . tergamam pun ada apa lagi eyh ? miahaha . Benda nie mel buat untuk korang ler sapa lagi kan ? miahaha .Walaupun bukan dalam Season Sharing Is Caring tapi nak bagi jgak nak wat camne kan ?

Neway seperti yang mel cakap , lepas korang dah download mel akan ajar tutorial buat header dan logo dan macam-macam lagi . tapi sekarang nak kena beli headPhone , kalau tak korang tak dengar kelunakkan suara ku WAKAKAKA . Relax eyh guys !


Yoh thanks yoh Miahaha Aku Puas!!

oh once again , thanks coz gunakan link dibawah ini untuk mendownload . Terima kasih sesangat, tak rugi mel abiskan 3 jam untuk remove files yang tak berkenaan ahaks! Muah kiri muah kanan ! Berbaloi yoh ! kalau korang nak download . [Click] Aku target 2000 sebelum abes bulan 4 WAKAKA. Enjoy

p/s Mesti korang dah tertunggu untuk tutorial tuh rite ? :)

7 Comments:

DaHLia said...

yeah nak download walaupun xtau kebende lagi..hehee

thanks Melz :)

DaHLia said...

yeah nak download walaupun xtau kebende lagi..hehee

thanks Melz :)

MyaFiza said...

thanks melz. dah download tapi tak explore lagi. tunggu tutorial dari melz dulu.. =)

Muhammad Adam Rayyan said...

uncle melz!

adam donlod sebab serial number photoshop adam dah ilang. tq kerana jadi penyelamat adam cam ultraman! ailebyuuu!!!

|arieza| said...

hehehe org dok tggu lama dh kot.. hehe glamer sungguh melz ni :p byk silent reader nih kot :p

Aus MeLankoLik said...

aku nk dowmload gak la . hahahak . amende ni ??

Voro Newton said...

hi its cool..
http://blog.voroxcore.com/

blog walking :)

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo