Pergh Tacing Siut aku baca nie !

Apr 15, 2010

Salam Dari Melz

Di malam² gini , tetibe perut ini mengidam untuk mencernakan daging² yang berupe burger . Actually aku yang sememangnya seorang yang malas nak kuar rumah (contohi please coz nampak agak baik disitu miahaha)

Tetibe* terdengar kakakku ingin melangkah pergi meninggalkan rumah dan² aku memang nak suruh dia belikan pun tapi dan² jugaklah dia balik ngan sebungkus plastik burger tanpa aku mengodernya so aku pun melayan burger yang dibeli kakakku . Oh Kakakku yang sweet , thanks coz belikanku bege yang agak best! Terisilah perutku ngan daging dan roti bege itu ! Oh ya kakaku ada blog. Sweet jgaklah blog dia , tengok la sapa yang buatkan WAKAKAKA



Tacing jab . isk²

Dan² tengok blog si Hana yang dia dapat Rm20 daripada Nuffnang Instant Cash! Hehah terus teruja aku nak check kat email lakan . Tup² terdiam 20 bahasa jer! hak². Oh Melz kau takda rezeki disitu , isk² first² baca tuh agak tacing la kan sebab entry aku yang tak best tuh tak menang? Neway 100 entries means 100 blogger yang participate . Neway kepada yang menang aku ucapkan congrats dan teruskanlah berblogging dengan hensemnya okeh ! Enjoy

Regards ,
Melz

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo