Nuffnang Analaytics First Time Nie! + Recipe Pagi Buta !

Apr 13, 2010

Salam Dari Melz

Pagi tadi dok relax² la kan kat depan komputer. pastu tetibe tergerak hati nak bukak Nuffnang coz nak check account Current Earning ♥ baper la gamaknya. Aisehman punyalah relax² aku tergamam sikit sebab time tuh pun tengah pagi buta kot kol 4pagi . Dan² aku tertekan butang Came From .
Ahh Nie hah mana aku tak terkujat!

Ahh amekkobat tak pernah lagi kot aku tengok lebih 7+ orang pepagi camni yang online masuk dalam blog aku. foreigners plak tuh. Omaigod² whats Strong ? Korang nak kata aku jakun pun aku peduli apa , sebab aku memang tak pernah kot face benda² camni nie dalam blog melromeo !

Tapi aku relax , aku try cool jer pepagi nie sambil makan Roti Gardenia + Telur hancur + Mayonis + Lada putih + Sos BumiHijau Recipe Bujang Der ( RBD ) . Dan² time tuh plak ada air teh pepanas . Shrup² aku minum , tak sampai 23 saat kot aku sedut air tuh. Wakaka .




Der lu leleh ke tak leleh der . makan ngan roti best der!

Neway dengan kerelaxtan aku tuh , aku still mencari puncanya apa kes erk? Terus aku usha Rapidshare tuh , ahh amekobat terus dari 1056 berdesub 1502 ahaks . So kat situ aku barulah faham yang mat² saleh yang berada diluar sana sangat menginginkan Photoshop itu! Mekaseh kerana menggunakannya okeh ! Aku terharu nie ! Miahaha .

33 Comments:

maslinamansor said...

hancur betul telur tue....!!!

Melz said...

best beb.. ahaha

x-po said...

hoho mntap tu..byk2kanlah target dr luar plak ye

Zumie said...

congrats hehe..
tapi yg terlur cam sedap jek :)

Khairi said...

RBD? haha.

walaupun nampak cikai, tp pesal air liur aku meleleh2 gak ni.

potoshop pe ni? lama aku tak masuk ko nyer blog sbb aku dengki blog ko ramai orang masuk nnt aku masuk lagi ramai hahahaha. adesh. tak la melz, biasa la bizi.

oh, aku klik kat rumah la nak tahu mendape yg diorang donlod tu. kat ofis ni mende2 merepek macm fb twitter dan repidsyer tu mmg kena blok nye. till then, keep up good work! I mean the RBD.

Sendra said...

lu mkn muntah kucing ke apa tu der?wakakaak..patut ah tak center setiap pagi buta..hahaha

Nur Su'aidah said...

fuiyoooooo! ada tiga tab je. erkkkk! yg 1 tu khas kn melz..? hehe :D

Qiha Aziz said...

bila masa kau tidur? telur tu, nampak macam honey star hancur letak susu ye gak.

Hazzy Ishak said...

dah download tapi nape ntah xleh guna

mesti bomoh kat opis aku dok mandrem ni...cisss

DaHLia said...

sis kenyang, so sis memang xterliur pun...xnampak sedap pun...hahaha...

anyway, dasat aaa international tuuu....

sis rela malaysian je lawat blog sis..hehehe...sbb isi kandungan pun memang xsesuai keluar :)

CikLilyPutih said...

photoshop? nak tengok gak lah. btw sandwich telur tu memang sedap bile pekena dgn teh panas

ardinihumaira said...

dni dowmload juga.. tapi.. mungkin sebab tader photoshop.. tak dapat bukak :'(

JAI said...

Waduhhhh..bestnyerr..bukan chart tu daa..telor tuhh hah..hehe..

perghhh..aku rasa mat saleh2 nie nampak blog lu dari dalam website bertaraf 5 bintang X 3 kut itu pasal diaorang masuk..yelah diaorang kan loaded..hehe..

Bro bila gua boleh start tuisen 1 to 1..hehe

cik eykameow :) said...

leh main check2 kan knpe dorang masuk blog kau? ajar la cmne nak check :)

Si Kenit said...

melzz
cmno nak dapatkan photoshop kat rapidshare tu?
xpahamm den
hokhok :D

Nurul Zaty said...

cam sedap telur tu.tpi cam geli pon ade..hee

btw.bnyk gak wrna ngara2 lwt awak..
sy ni ada 3 wrna je..haha
malysia,norway, nz kdg2..jpun kdg2..hee

rizal jabai said...

resepi nenek moyang ea?hehe

Mr Kamikaze said...

Peh cayalah bro, om putih pun lawat blog ko jgk ah...besh arr...

Nur Su'aidah said...

cayalah melz! mekaseh sbb dtg blog, up traffic. muahaha :D

selalu sebenarnye skodeng blog die juga n nmpk melz kt situ selalu sgt2. muahahaha :D

KANTOI dan TERJAH!

samanosuke_04 said...

hehe, best gak dapat traffic2 liar camtue.. memanglaa dapat pkol 4 pagi, sebab diorang waktu tue tengah malam lagi...

eQuRlz said...

colourful nye la pie chart die..hehehe..eqa slalu kaler biru jer yg byk.. terliur lak tgk tlur tu..

noor afzan said...

90 from US.
Huiyoo.ramainya foreign visitors kat blog melz nih..
=)

||| PöJìé PööH ||| said...

Melz sudah fofular sampai ke luar negara!!
Syabas bette!

Azrul Hisham said...

salam ziarah melz....saya dah letak awk punya blog badge yg Azfar90 buat kat blog saya...sama2 promote blog awk kepada other readers...happy blogging :)

wanes said...

hello melz,wow! hebat melz dpt earning. tahniah..tak lama lagi dpt idaman tu. hehe

|arieza| said...

klu melz buat entry in english, mgkn lg ramai visitors dr foreign countries :)

Atiqah Adnan said...

wah sangat lazat menu tu..thanks babe singgah belog aku k..^^

Muhammad Adam Rayyan said...

cayalah en melz..

pas ni buat plak software len plak.
sure mencanak2 nek hihihi~

cikmin said...

salam melz,nak ikut tips dari RM ni,tinggalkan komen di blog orang popular :P

Tentang visitor dari luar ni kan melz,cikmin daily face benda ni,ye kebetulan pun mmg cikmin ada kwn dari japan,german,italy tp klu selain pada tu mmg pelik gak kdg2..baru-baru ni persoalan ni terjawab bila baca entri dari blog aried.


http://www.ar-rifke.com/2010/03/siapakah-mereka-nak-tahu-mesti.html

cikTi said...

MUJOLAH AKU DAH LUNCH,.
KALO X,,GI KEKAH LAPTOP KOT.,.SBB ADE NMPAK GMBA MAKANAN,.,









LAMA X DGT SINI,.
SORI MELZ YE,.

SBB MOOD BLOGGING ILANG SEJENAK ARITUH.,.

@juera said...

ari tu pnh skli from australian bc blog ak..terkujat ak seketika!

Nurul Harun said...

hehehhee..dasyat tuuu...

farenova said...

akak rasa nama melromeo ni sungguh sedap sampai gadis-gadis pun cari romeo kut time tu hehhe, lawok saje..

btw.. pandai buat breakfast ni.. :)

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo