I Ada Header Baru Dan Best Jugak Layan Haters Nie.

Apr 4, 2010

Salam Dari Melz , hari ini gatal sikit tangan nie nak buat entry Align Center . Ahahaha sekali sekala , best kan ? Kalau tak best korang best kan jgakla boleh ?

First² nak citer yang i dah ada Banner baru , nak tanya ngan uolls . Ok Tak ?
Templates Soon . Coding banyak gila viva serabut asyik error jer Suis Lampu tuh .
Karang pakai pelita baru tau ! WAKAKAKA


Season Lelaki dan Perempuan ( patutnya awal² lagi -.-" )


Season Sharing Is Caring ( Off Sebentar okeh ? ) So no Tips lah kot
kalau ada pun tak kerap sangat :P WAKAKAKA


Ok Sekarang kita usha plak Haters² antara 1 / berapa puluh WAKAKAK , Akhirnya muncul dipersada blog ! wink² . Actually best sebenarnya layan dorang . Yela orang yang takda kehidupan memang selalu akan buat benda² camni . WAKAKAKA
So pesanan kepada Haters²ku . carilah kehidupan itu boleh ?
kalau takleh jgak memang takleh wat apa la.. malas nak story panjang jom tengok apa yang aku layan dan apa tips yang boleh bikin dorang bosan untuk mengacau kita lagi :P


Best kan Layan Haters ?
Aahaha Tips nak bagi dorang cepat bosan ?

1. Kasi dorang Menang jer .
2. Ye kan ajer apa yang dia nak .
3. Mintak ngan dorang nak apa lagi ?

P/s : Lupa plak nak bagi KuehTart kat haters nie.
Boleh makan² & borak lama sket WAKAKAKAK


38 Comments:

nyna said...

lawa lah header baru.
cantik.menarik header melz memang deboom.
hehe

Melz said...

Thanks Nyna :) Wink♥

ice♥ice said...

romeo kecundang>? kena rejek ka?? haha..pape pn header tu mmg cunn!
(^_~)

a kl citizen said...

saya suka header lama sebab nampak berseri sikit..
tapi,
apa salahnya ubah selera kan.

~eZmALiZa~ said...

camane buat header tu melz??
seyes cantik!
ajar la..org kata kalo kite ajar org kite makin pandai! :P

btw, aii benci org yang bajet berani cam haters tu! dye dengki kat hang la tu melz.u kan fofuler..dye jeles la sbb dye tak fofuler macam u.

tp arini u dah fofuler kan dye dalam blog u.kalo dye tak reti berterima kasih gak, xtaw la.

heee... (^_^)v

Edriena Hazelina said...

eh? macam tu ke rupe blog mel?
la.. saye tengok putih je selame nie.

makne nye kalau gine IE, blog mel jadik putih la eh?

BeaN MorENo said...

aku nak haters...tolong la masuk ke blog hamba...dah lama tak tarbiah org

luna_e said...

saye pon tak paham dengan kewujudan haters ni...tapi, kalo saye, saye buat bodo je, layan x, jawab x, respon...sorila, tak nak respon langsung pon, macam tak bace dan tak wujud je ape yang die kate dan tulis ngehehehe

~ ReD ~ said...

alamak! mel bukak sesi oh lelaki vs oh perempuan laa..haha

cik EPAL said...

layankan aje la. hehe. header transparent. lawa :)

Sendra said...

p/s kau tak boleh blah mel..haha..mel,buatkan aku header boleh?smart dow kau buat.

parkbhuthe said...

header baru comel ar melz..

nak tukau gak ah taruk gambar nenek aku hihihihi

haters...well dorg sgt best lah melz

JAI said...

haters tuh sebenarnya minat kat lu bro...kalau tak diaorang tak masuk blog lu..bak kata pepatah tak kenal maka tak cinta..diaorang antara ribuan peminat lu tuhh..ahaks3..tahniah atas new header..

Fakhrur Razi said...

hahaha bkn sng nk jmper haters yg snggup luangkan mase dtg blog kite
hak3

+akufobia+ said...

boo haters.

Lyana Hisham said...

header cun!

Epul Azimi said...

.bro,ko ni semakin lama semakin....ehemm..:)

annadzirah said...

haters.

ahaha.
nice header. d:

noor afzan said...

suka ngan kepala baru tuh.
sesuai.

sebagai blogger yang tak pemes saya takde pengalaman ada haters.
tapi kalaulah ada lepas ni bolehla pakai petua melz tu.
(berangan ajelah nak femes.haha)

Sakira said...

Header comel. Serious ! :)
Guys Adidas - girls Roxy, thats a nice one !

Haters tu - obviously jealous. Siapa dia tu tell you to stop blogging ?
Ignorekan aja ;)

wanes said...

best header baru melz. aku suka..

FaTiN said...

Roxy!

Nur Su'aidah said...

comel je kot header tu !! ;D

laila said...

tips yg tepat
aku pun wat the same thing
n dorang pun menghilang

|| nemo mimosh || said...

nice header!

pasnih soksek2 pasal laki pompuan la eh?hebat!

Azrul Hisham said...

fuyoo..header baru lawa :)

Aus MeLankoLik said...

hahahk , header baru .
haters baru muncul lagi . kekekek .

cikmin said...

auwww,,header tu..dramatik betul la..eh..apa yg aku niyang rapik ni.. :P

fatint said...

header baru ni lebih cool :D

Emora Valeria said...

headers ang kiut weh!

etomyam said...

cantik dan kreatif banner tu bro..steady, ...haters tu kira kasi trafik jugak tu bro hahaha

|arieza| said...

lawa headers baru! hehehe
btw.. biarkan je haters tu masuk ke blog melz ni.. kasi up traffic hahahaha.. untung2 dpt buffered nuff :p

QieFLy si Dolce said...

suka hearder kamu yang baru tue....

ezany said...

alahai.. dah lama aku tunggu header bergerak ko.. ekeke.. setakat ni xde pulak jumpa haters kat blog aku.. ye la.. blog tak femes la katakan.. so takde la org nak dengki kan.. hehe..

Mr Kamikaze said...

Wah...canteklah header baru tue...kreatif arr...

Melz said...

ezany : aku ingat nak buat yang bergerak pada Love tuh . tapi tak leh support transparent . FFS betol wakakaka

Dilakochan said...

Smart lah header baru melz!

HAHA Best layankan haters. Mintaaakk je ape lagi dia nak. Layan2
lame2 depa blah sendiri.

Legasi Piston Pecah said...

wah...banner baru ek...gila-gila ah ko buat...design mesti power nih..

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo