Gatsby Nuffnang , Den nak Mintak Maaf Dulu!

Apr 19, 2010

Salam Dari melz

Entry ini mengisahkan seorang blogger dari Johor datang ke Kuala Lumpur dan ingin menyertai Event Nuffnang pada 17 April 2010. Den dah kobarkan kat ekau semua yang den poie tapi ekau dak cayo . ahh amekobat .Papepon entry ini nak mintak maaf la iyo kepado yang ingat den nie sombong ka apo ka. Adehhh den boleh explain satu-satu na kenapa den tak berapo nak 'high' sangat time tuh .

High tuh maksudnya macam tahap immunity den terhadap persekitaran menjadi-jadi dan membuekkan den bertambah happening gila babun tahap dewa² . Dari situ den akan menjerit melalak cam orang gilo dan den ngan selamber mengorat anak dara orang . Ahhhh nie den tak berkonan nie . kalau den ngorat anak dara orang , abes yang 'tuh' nak campaq mano ? WAKAKAKA ( ada orang cakap buat spare part ) Spare part mekdi ko den nak buek spare part untuk dio ! ahaha

Hoho kalau den cerita dari A sampai la Z memang berbuih jari den ! Papepon firstly den nak cakap , den nak mintak maaf sangat² kat korang , den harap korang semua faham. Den nie jenis takleh cam muka orang dalam dunia maya dan aplikasikan dalam dunia nyata. Serious muka korang jauh berbeza. Mungkin faktor edit mengedit membuatkan den sukar untuk mengenali korang .



nie kenapa tetibe gambar kad raya plak nie aih ?
lantok ekau la mel oi miahaha

ok den mintak maaf sangat² , ada yang den tak tegur ke ada yang tegur den tapi den tak kenal ke apa ke . Sorry bro and sis , tapi memang dah den takleh cam nak buek camno aih . Den sampai dah berkerut dahi agaknya ahaha . So tamo la tacing² iyo bukan diri nie nak sombong tapi iyolah den dah kobarkan kat ekau , ekau tak cayo . ahhhh kan dah loghat nogori nie.

So papepon entry ini just nak minta maaf la yep. Den nie dah la cute orangnya , kalau angpa semua nak marah aih camno aih!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo