Download Photoshop CS3 50MB Jer .

Apr 7, 2010

Salam Dari Melz ,

Dah lama mel tak posting dolod² kan ? Korang kan suka bab sedut² nie . Miahaha walaupun ini bukan season Sharing Is Caring . Tapi ini adalah season Sharing is Loving Muah kiri Muah kanan WAKAKA. Ok Sumpit aku sekali please ! Thanks.

Camni aku rasa setiap blogger perlu ada Photoshop , sebab bagi aku korang kena taruk watermark edit muka kasi cun dan hensem sikit² macam Tutorial NadiaBayu . Hebatmu hebat! Miahaha . Dan ada antara korang nak buat Header sendiri kan ? ahha mesti ada punya . coz ramai gila orang tanya aku camna nak buat header . Ok kalau nak buat header tapi takda Photoshop camna der ? Aper cer ? takkan nak pakai Paint pulak adeh tekanan !

Ok benda nie aku buang semua yang tak perlu dalam satu file , cuba korang bayangkan file yang dari 200MB jadilah 50MB . Gila vavi tak ? bukan gila vavi weh gila teliti aku habiskan berjam² dari kol 12PM coz borak ngan si Bean Ngan Kuehtart punya pasal la yang bikin aku lambat buat semua nie . Miahaha

12PM - 2AM jer sebenarnya dan yang masa seterusnya aku gunakan untuk Main Game + Stalk . Aiseh aku kan Stalker Sepenuh masa bai jangan lupa plak bai ! Miahaha Ok cakap banyak tak guna coz aku tau korang dah meluatkan ? Oh ya, aku ada tambah plugin* Eceh macam wordpress plak kan ? LOL yang 3 bijik kat bawah tuh . Korang Share² la eyh . Aku tau ramai silent reader , pedehalkan ? member² Miahaha.


Photoshop CS3 50MB RapidShare !

Oraite nie Link untuk Download . Aku gunakan Rapidshare jer coz malas nak upload kat Megaupload sebab cam vavi dia punya lembab ! [CLICK] Click Share tuh jgak yep kengkawan , support memember :)

26 Comments:

ardinihumaira said...

dni baru je ngiau kat post semalam mintak photoshop.. hari ni rezeki dapat photoshop! wahh.. syukur.. inikah rezeki tak tidur lepas subuh? hehehe tq en.melz

Hazzy Ishak said...

header aku guna paint je bro
sebab tu je yang ada
hahaha

kalau donlod lebih2 nnti kena pelengkung dengan pegawai IT
kehkehkeh

ikhayusuf said...

suke nk sedut2 nie,tapi xreti nak pkai photoshop..hahaha..cmne tu...

Melz said...

testing

Melz said...

test lagi -.-"

Wan Perlis said...

tq
mediafire lg best kot

Legasi Piston Pecah said...

terima kasih untuk download link itu.

Ranting Bunga said...

thx

Lyana Hisham said...

thnx mel ;p da format laptop photoshop ilang.da..huhu

Sendra said...

miahahaahaha..aku ngan bean pulak yang kau salahkan..hahahha

+akufobia+ said...

wow.kecil je mel punya.(haa?terfikir lain.)

Muhammad Adam Rayyan said...

cantik la en melz.
saya musti pileyyy!!!

Deya Zanial said...

melll deya dah dl tp kn tibe tibe ter-dc then dl failed. lepas tu try nk dl lagi tk boleh. mcm mane ey?

Fikri said...

uiks? aku baru antar lappy aku smlm pegi kedai komp utk install photoshop ps3 nih... kene rm20 jugak arr. mane aci! T__T

farenova said...

thanks melz, bolehlah akak download nih :) aritu nye dah ilang tetibe

y@n@ M!B said...

udah klik dan share..hehe..thanks bro ^_^

Nadia Bayu said...

woh. bestnyer mel link kan ke my entry itu. mekasehhh bebykk :)

oh laptop sgt berat, tak bleh nak support photoshop. sbb tu tak reti gune, gune software yg ringan sket. tp photoshop mmg mantap! mel mesti hebat gile gune photoshop kan.

x-po said...

aku kalau bab photoshop ni still merangkak2 lg..hukhuk

Izz said...

photoshop mmg best!!
sdg mncri tutorial yg best2
ngeee

Darkbatman said...

thx melz utk link donlot 2..ak dh lame cr photoshop nye engine..donlot sendiri asyik failed..

cybernetic88 said...

bro aku nk cs5 bley?. hahahaha =P

f_aRa_aINa989 said...

bagusnya x berat...suka2..arigato..=)

||| PöJìé PööH ||| said...

Mel!!
The download session has expired??
How come?

Nadia naddy said...

wow!!! giler best.....baru je pas download (laju giler) n sgt berpuas ati walaupon tak reti nk guna! hehehee........ =p

e-man said...

thnx la ekh...software yg berguna

Nadhirah Shamsuddin said...

lps da download software ni kt dlm winrar kn?
so cmner nk wat??

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo