Charlie Bit Me ! Sweet Baby Vs LOL Guys!

Apr 2, 2010

Salam Dari Melz

Entry kali nie mel nak share ngan korang pasal laman youtube yang agak popular nie . Viewsnyer pun agak mengancam tapi still tak boleh lawan si Lady Gaga BadRomance punya views . Actually, entry nie bukan nak compare Views lagi banyak tapi nak share ngan korang pasal 2 Video nie yang memang takleh blah! Wakaka

Korang boleh buat perbandingan yang sememangnya takleh blah antara 2 video nie okeh ? WAKAKA . Memang video² nie dah lama tapi banyak gila Remix dia yang tah pape la jgak LOL . Oraite enjoy !


Original Cute gila viva budak duo ekor nie WAKAKA



Remix yang memang takleh blah aku layan dorang ketawa WAKAKA



Enjoy Guys :)



5 Comments:

Emora Valeria said...

Cute ah atas dan bawah!Hehe..Mel,ang watla satu camnie.

Melz said...

oRaite. mesti mau jadi punya WAKAKAKA

Cik aiNa said...

cute giler vavas budak² tu..kalu aku dapat, aku geget² dorang lak.hahaa

weh..jom kite wat video cenggini nak? wakakaa

Fina Fento said...

hahah..tiap2 kali adik bongsu sy menangis, sy akan tunjuk dia video ni..dan dan tu jugak dia stop menangis..hahaha..

|arieza| said...

penah tgk tak yg version 2 pmpuan cina ke ape ke tah tu buat.. hahahaha

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo