Bye² Semua ! Urghh Sedih Plak Tetibe ;]

Apr 30, 2010

Salam Dari Melz

Aku dah buat kata putus dan kata hati yang sangat terkesima , walaupun berat mata memandang , berat lagi duit poket aku untuk kuar . eh apsal lain macam jer ayat nie ? Miahaha. yela aku nie kerja pun Freelance jer beb. Buat website tu ini dapatlah duit makan sikit kan ? ekekek. Okeh aku bukan nak story pasal life aku lah kan . tapi aku nak story pasal Web MelRomeo.blogspot.com will be banished from google.com ececece.

Macam aku cakap ngan korang dululah kan, aku akan tukar background bagai semua , so saper nak theme nie weh? ahahaha aku jual lelong ahahah. Poyo ada plak nak belikan ? ceh buang airliur jer aku menulis ni.

Urghh actually aku dalam dilema sebelumnya , yela dari 0 naik atas cam shit rasanya ahaha. Itu ini aku harungi now aku nak ucap selamat tinggal walaupun berat hati untuk melihat namun aku harus mencuba untuk menggunakan nama sendiri kekeke.

0. Theme
Bye Theme! Coz aku akan tukar lain la jawabnya . aku actually benci giler 3 column nie ahahaha tapi nak wat camne , 2 3 kali bukak rasa best plakkan ;] Neway aku tengah develop lagi theme baru aku . Coz pelik banyak sangat error Cis!



Apa yang ingin aku ucapkan selamat tinggal ini ? Oh no ! Aku bukan nak berhenti berblogging la weh , aku just nak tukar domain.com jer . Aku dah bagi duit kat kakak aku yang terhot! ahaha So apa yang aku nak say bye² nie ? Jom usha

1. Page Rank



Page Rank aku dah 3 sebelum ini . So apapun dia akan menjadi 0 la sebab aku akan tukar domain. Bye² MelRomeo.Blogspot.com! Isk pedih jgak nak dapat PageRank nie .

2. Bintang² Nuffnang



Bye² Bintangku! Sesungguhnya ini jer yang aku kejar selama ini WAKAKAKA . Aku suka tengok bintang tuh menjadi 5 semuanya kekeke. Aku mengutip bintang² itu dilangit yang indah ecece dan² berpuisi kau yep mel!

3. Alexa



Walaupun aku takda hal sangat bab menatang nie coz benda nie boleh manipulate sangat! dan boleh nampak sangat kemanipulatetan dia. Tapi hohoh jangan cakap aku manipulate ok ! Tak langsung! atau Langsung tak aku gunakan apa jua cara untuk menaikkan Rank Alexa blog ini Hohoho.

4. SiteLink dari Google



Aku teruja jgak la dapat 3 dari google . Mekaseh yep google but now i have to say good bye to blogspot la brader coz i pun nak pakai MelRomeo.com nie! huhuhu

Papepon Thanks kepada korang yang terus menyaport aku okeh! Love yahh
Bye² MelRomeo.Blogspot.com | Hye² MelRomeo.Com

Regards Melz!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo