Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009 | 3 Artis

Apr 4, 2010

Salam Artis Dari Melz , Ahaks.

Anugerah² ada jer kalau nak story dalam Blog kan ? Erm Itulah bestnya jadi artis . Kita tengok pencapaian kita pada anugerah dan apa pandangan yang positif dari orang yang telah kita sebarkan dalam bentuk hiburan . Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009 aku pun taktau sangat sapa yang menang lagi Coz aku tak berapa alert sangat ngan Artis² nie .


Takpe lisa esok amek anugerah sijil kawen kat umah i ok ? WAKAKAK

Sambil lalu aku nak masuk toilet tetibe terdengar nama Lisa Surihani tercalon dalam Pelakon Filem Wanita Popular . Tapi Dem!! mood terus kelaut coz dia tak menang WAKAKA. Tapi sokey what . Liyana Jasmay tuh pun okeh kan ? Neway aku dengar dia tolak tawaran untuk menyanyi kat stage uh . Erm sedar jgak akhirnya ! Miahaha . dah malas nak story pasal artis !



Muah² Yuna kau memang terbaboooo la babe..
tapi mana la ko time nie an ?

Walaupun hati ini sedih (eceh kalau si lisa baca mesti dia terharu an ? Miahaha Lantak la Papepon Artis Baru Wanita Popular dimenangi oleh si Yuna! Muah love you babeh WAKAKAKA Kau pun memang deserve award nie kan :)

Aku tanya mak aku , Aizat menang tak ? Dia kata menang . Puh kau memang terbaik dari ladang la Aizat ! kau menang Penyanyi Lelaki Popular ! kau memang deserve anugerah itu weh ! Teruskan Miahaha

Actually nak tengok 3 artis nie jer : Yuna ngan Lisa and lagi sorang Aizat yang lain malas! WAKAKA Oklah babai , nak makan maggi kari ! Oh tambahan , aku tergelak si Raja Azura Perli David Teo ! Sumpah takleh blah ok ! WAKAKAKA


19 Comments:

amie said...

haihh..
ramai tol gune pic awek kawe si lisa surihani tuh..
hahahha..
kidding..
:)

Melz said...

tape aku amek yuna WAKAKAKAK

Epul Azimi said...

malam ni y bwat aku tak ngantok pengacara je...hakhakhak
btw si fasha sandha kene boo la tadi...hehehe

noor afzan said...

suka2.
bila artis yang deserve menang, menang.

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

yeke fasha sandha kena boo?huhu.
ni yg frust x tgk neh..
dgr radio jeks..

tp mmg x faham ar ape david teo duk ckp tuh..penim den..

green said...

cepatnyee

JAI said...

hahaha..malam nie berlambak-lambak entry pasal ABPBH 2009..termasuk aku..ingat lu dgn bro eyriqazz tak buat..dalam diam-diam join gak..ahaks..ahaks..berlumba2..

DaHLia said...

yuna gi AS kalo xsilap ..kakak sis ckp td...mak dia dah pesan tamoh amekkan utk dia..


Bintang Paling Popular dapat balik pada dato CT

|arieza| said...

aizat & yuna mmg terbaek!!!!

nursarah said...

aku suka part awal ashari kata dia diapit 2 gadis gagah perkasa, scha n umi nazeera, (mangsa tumbuk bf masing2), wakaka!

Melz said...

jai : benda hot . belonggok² masuk nie WAKAKA

syafawani said...

xdapat tgk abp pon..huhu..cantiknya lisa:) suka sangat dia..hehe

sophie said...

saya suka liyana jasmay berlakon..yang nyanyi tataw nak cakap.. emm,kesian david TEO kan?jahat raja azura

Legasi Piston Pecah said...

lisa tak menang pon tak pe..yang penting kita menang melihat filem-filem lakonan dia..haha

kalah kepada rakannya Liyana Jasmay pon ok ar...

+akufobia+ said...

tak tengok la semalam.ngantuk.ha.ha.

Nurul Harun said...

terlepas tgk, hmmph.

GhOsToNe said...

siti menang!@!
besh2!

arg said...

best la gak....

arg said...

tapi macam boring je...

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo