Vlog | Kenapa Kita Perlu Segan Bila ...

Mar 10, 2010

Salam Dari Melz ,
http://www.unionroom.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/segan.jpg

Vlog ini menerangkan kenapa kita perlu segan bila ... ? Nak tau ? korang usha vlog ini . Mungkin dapat menaikkan lagi semangat korang dalam blogging atau mencari kelainan ! Hak² Papepon hari ini aku cute tak ? Miahahaha Enjoy my Vlog Guys ! Muah kiri Muah Kanan :-*



Thumbnail Aku tengah tacing² isk² huhu

35 Comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

segan bila apa ye??

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

haha...sempoi lah...

monica said...

HAHAHAHAHAHA..mel ni..x cute bye2 pulak..actually apa yg awk ckp tu ada benanya..sy selalu berfikiran negative apabila nk publish sesuatu..tkt pembaca x suka baca..tkt tu la..tkt ni la..tapi lps dgr apa yg awk jgn..dalam sejuta org x mungkin x da 10 org yg x suka kan??i like..truskan vlog ke 5..:)

pensel kontot said...

mantap arr bro...
aku ketinggalan...
da vlog ke 4 dah...
bravo bro...

erk...aku memang penyegan...hehehe

Fina Fento said...

huhu~ kalau buat vlog ada ke org nk tgk? ahaks~

Jawa a.k.a USERMODE said...

err... seganlah nak komen >_<

hAnIsAh_aMmRaN said...

wah...nanti boleh buat vlog motivation utk blogger2 baru, mcm saya dulu2 masa buat blog, tak kasik mak ngn ayah baca.sebab malu...huhuhu

BeaN MorENo said...

apa kejadahnya ni mel...hak3....berguling2 aku tgk muka ko yang segan pada kamera...kata farid kamil...

@juera said...

ak segan tiap kali terjah blog melz..sbb melz cute sgt..miahahahahaha..^_^

myself0618 said...

warh !
sgan nyer...
haha..
gud2...
^^

farenova said...

sungguh tacing isk isk... hehehhe tapi akak dapat point melz tu, jangan segan untuk buat sesuatu yang baru, jangan segan tak tentu pasal.. akak pun semangat sikit, ternyata sifat2 tu masih ade jugak, kalau takde org cakap, mmg tak sedar punye huhu, thanks.akak panggil nih sesi motovasi blogger huhuhu

Frantz-Senpai said...

tak paham la (hehe.. malas nak buffer video tuh)..

unwanted said...

aku segan sebab aku tak de perakam video..ha3.
hp pun video tak berkualiti..ha3

Afnie Roslan said...

best2...mmg muka kn tebal la pasni...tp melz x tgk kamera sgt....segan erkk...hehhehe...jgn pkir negatif yea....gurau....

mello said...

btol tu mel.. nk buat pape buat je.. jgn peduli org lain nk ckp pe.. yg penting idea kita, kita sndri yg buat, jalan je..

Infokami said...

@Afnie Roslan

itu mel muka ngantok miahahaha

Billet-DOux said...

bro melz.. ada aura jadi perunding motivasi. :) like it!

.khai. @ drcomot said...

cute2.. ahakz

Wanita Itu said...

wow...vlog....
takleh takleh..mmg segan heee.....

cayalah bro!! :)

chokio_nia said...

haha..lawak pon ade aku tgk melz ne..haha

Ariff Shah said...

kental betul ko buat vlog.
ko macam lalok ah..
ape ko amik sebelum buat vlog??

aku xbleh ah. buat vlog confirm member2 aku kat sini bahan aku.

miss keroppi said...

betol...saya pon alami perkara tersebut.
- Segan nak buat entri, takut-takut xde yang sudi membaca.
- Segan nak anta komen, takut-takut si blogger xsudi menegur.
- Segan dengan Melz coz die sangat fofular..hehe

Salam muhibbah,
http://keroppiforever.blogspot.com

qismina said...

aku suka ayat ko yg last skali.. ahahahaa

cikTi said...

btol,.

samela,
ape taknye,,ak pnah delete ntry sbb ade org x puas ati,.

mmg segan la jgk,dan kena pk dulu sblom publish ape2

mancai said...

salam singgah, huhuhu... segan kekadang kena bertempat... kalau nak meminang anak dara orang kenalah buat2 segan kekekeke... apalah aku ni... cuma pendapat

|| nemo mimosh || said...

nape ngan melz ni?
macam segan je? hoho~
ke mengantuk?
konpius..

~ ReD ~ said...

ala.. x dapat plak nk tgok video tu. kat opis ni block semua jenis video klip..huhu

Arra JaSmY said...

alo lo lo..melz malu2 lak eh.
ha ah..betul2,i pown selalu baca 2 3 kali sblum publish.takot salah tulis nnty org tak suka.huk huk huk.laps nih hak publish sambil tutup mata jew.hak hak hak.

thanks melz for sharing.:)

helena's said...

mel..cikhel salu rasa camtu..bile nak buat entry tuh..kite rasa amcam dah best dah,,tp bile nak publish je..rasa ehh ade ke nak bace..huhu

ZIANA ♥ FARREL said...

hahahahha...comel!!! mmg penyegan yang amat!

ElyaElmo said...

bro!!lu ckp mcm ade malu2 ayam jee broo...ooopss..ha3..
tapi btol laa ko ckp tu, kadang2 segan2 jugak nk post kan sesuatu topic dekat blog sendiri. takot nnt org kutuk or takot ade silent reader yg tak diingini baca..hua3...
Tapi slowly laa will improve it!!thanks a lot bro!!tapi taknak laaa smapi nak buat vlogg...maluuuuu..awwwww...ha3

Melz said...

hehe gunakan Universityproxy.com :) so bye² to block !

Alimaz-Kembara Terasing said...

tak baguih la segan2....org pompuan tak mau...

||| PöJìé PööH ||| said...

Suka bila Melz buat Vlog, terasa dekat sgt segala info yg disampaikan.. GOOD JOB!
Tp kan Melz mmg segan gak kan, mata sentiasa lari dari lensa kamera, nampak xconfident..
Teringin nak buat Vlog gak tapi Pojie sangat SEGAN sebab Pojie photogenic tapi x videogenic..
Tengok diri sendiri cam pelik.
Hahaha!
Anywany good job Melz!

p/s: mesti dirakam sebelum gath aritu kan!
Rasa up sket!

izni said...

hehe..thanks..luv it..
lol~

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo