Takperlulah Nak Samakan Aku Dengan Blogger Lain Please!

Mar 16, 2010

Salam Dari Melz !

Entry ini mungkin akan bagi panas kat ko tapi jangan risau aku tak suka 'direct link' . Entry ini mungkin korang akan terfikir benda-benda negatif ! yes bagi aku , ia semua negatif kerana aku cuba untuk berfikiran positif terhadapnya . Mungkin orang tak tau kenapa dan bagaimana . Itu semua persoalan yang akan dijawab oleh aku sekiranya aku mahu !

1 perkara yang paling aku benci yang kerap aku dapat email . Stop'lah' bandingkan blog aku dengan blog orang lain ! . Please'lah' . Aku ada target aku sendiri dan aku tau aku nak stay kat mana dan aku tau aku dekat mana dan dimana . Takperlulah duk laga-lagakan aku coz kalau korang nak lagakan aku dengan blogger lain pun tak kemana la beb . Aku masih waras dan masih boleh berfikir .

http://www.mediabistro.com/agencyspy/original/Email%20Icon.jpg

Ko duk banding2kan nie kenapa ? kenapa kau taknak majukan diri sendiri daripada duk lagakan orang lain nie ?Please'lah' cari kehidupan itu dan bina kehidupan itu . Tak tau tanya semua orang boleh bagi ilmu kat kau kalau kau betul2 bersungguh2. Please'lah' hentikan ajer pemikiran kolot kau yang suka duk bandingkan dengan ayat yang lebih kurang sama iaitu 'blog kau bukan best pun dari blog dia' okeh fine ! tak best kau blah la please .

Lain orang lain cara beb , lain orang lain penulisan . Once again tak suka sila blah , aku tak kesah beb! Siyes Aku takda nak pakse2. Aku buat entry ini pun sebab dah Muak baca email yang bikin semak jer kat inbox aku. Email yang putar-putar belit ayatnya aduhh Please'lah' . Aku bukan nak sekolahkan sesiapa tapi aku dah muak ! okeh End

Daripada kau duk email aku benda-benda camni , lebih baik kau post entry hahaha , janganlah bikin lawak kat sini please! . Neway aku harap takda lagilah email-email annoying gila viva nie , takde pekdahnya weh!

44 Comments:

Jijahh @ f.k said...

mmm tak boleh block ke ??

Melz said...

dia guna contact =.=" form mel tuh .. aduii

mie said...

ayoyo!!!
itu la masalah orang kita sekarang...
apa pun, be urself.....

Melz said...

mie : bukan apa mie , kalau 1 - 5 kali aku tadehal lagi . nie aku bukak email ada . bukak email ada tiap2 hari . tak bosan ke dia ?

adehhh

Edriena Hazelina said...

erk? memang ngengade tu.
mel banned ip die.
gune statcounter x?
leh carik die kat situ.
sebab kat situ kan details ckit.

Melz said...

edriena : erm..takdo pakai statcounter .

mel blogging nie suka2 takde benda nak kejarkan pun . tapi benda camnie lah bikin kusut kalau kerap kali mesti nak ada -.-"

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hahahahahad0iiiiiiii.


mmglah ramai.

die kedengki ngan mez tu.

sabau eh ?

Kaseh Esmiralda said...

nyampah dgn orang spesies gini...

Kaseh pun penah gak kena...

jane said...

manusia





tak habis2 nak dengki







ni lah bgsa melayu
ngn org melayu sndri pon nk dengki













mana nak maju


















abaikan je mereka2 tersebut

















sedbok jer















amalkan "ade aku kesah"

























ngahhaahhahahahha




















bye!




















............


















hahahah

BeaN MorENo said...

huhu...kene lagi bro...cian...

NAJ HEBAT said...

MELZ.. saba.. saba.. sabare.. cool bro..
bagi je dia jurus lintang melzRomeo.. hiyak!!

Edriena Hazelina said...

inchik mel..
anggap je die tu lalat..
jap je tu. tapi kene banyak sabo la..

jangan risau.. ramai yang sokong mel tau. teruskan berblogging. saye suke blog mel nie..

pensel kontot said...

sabar ye melz...

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

org dengki mmg byk kt ats muke bumi neh.
PHD terlebeh2 kot..h0h0..
sabar jela..pape pn aku suke je melz...

p/s:inilah harga yg perlu di bayar bile dh jadi org glamer..*ayt klise artis2msia..kekeke* pape pn sabar bro..sorang xsuke, tp ade seribu lg yg back up suke sama loe~

fiD said...

jangan pedulik jew.

n@m@n said...

tu lah subspecies homo sapiens yang makin bertambah kat muka bumi

sabor je la kan..

::cdot the dot:: said...

sape tuh, melz?? sape tuh??dia dah bikin anak ikan aku sentap...hayyohhhh

Melz said...

kalau duk fikir balik . apa pekdahnya duk buat benda2 camni kan -.-" adeh kompem tak faham .

cik bunbun said...

huhuu. this is really sucks kn mel. baru kene semalam. tapi bukan email. huhuhh

btw, macamlahh belog org tak betol yg anta email tu beshhh. hakhakk.

LORD ZARA 札拉 said...

meh aku tumpang terajang orang camtu~

Melz said...

ganah mung ! wakakaka

ciEk NiENa said...

waa, anggap je manusia ni cemburu.. besa la tu.. pape pom,wut goes around comes around.. huhuhu~

Kujie said...

mel....blog kita mmg tak sama...kak jie makcik2...ko teruna idaman malaya...hehehe

Ariff Shah said...

hahahaa. nasibb aik aku tak popular lagi sangat sampai dapat hate letter camtu

Melz said...

aiseh teruna idaman >.<

baru teringat yang mel nie Romeo Kecundang . hahahahaha takleh blah keke

x-po said...

aku rasala kan, bila ko wat entry cmni, lagi la dia suka nk kaco ko

Melz said...

tengok cane esok dia ada tak hahaha aku tegur leklok dah tuh . cari kehidupan .

cik EPAL said...

ignore saja. aku pon banyak gak dapat emel macam ni. tapi tak di samakan dengan kau la. sebab kau mat romeo digilai ramai. lain lain. haha :D

Fathiha Zainal said...

Biaq pi la kt dia melz.. Dia nk dengki kt melz, apa dia dpt? Melz pn x rugi pape.. Sabaq naa.. :D

Emora Valeria said...

sabaq weh...

ardinihumaira said...

dni selalu dapat emel gak... asal post tentang macam 'menjolok mata' dia je dia emelkan dni ayat 'gelihati' nak baca. macam la kita rajen sangat nak baca ayat 'gelihati' dia tu.. silap haribulan rasa nak pelangkung dia ngan kulit cokolat. huhu..


masalahnya, emel dia tuh kan.. macam dia cipta untuk hanto emel ayat gelihati kat orang je. sebab dni search emel dia kat google tader terpampang pon emel tu yang berkaitan dengan blog2. hai dan ran kan? nyebok kat blogger punya hal.. ciit

||| PöJìé PööH ||| said...

dia xpuas ati ada pencabar kot..?
setahu Pojie, MelRomeo la blog paling da besttt abad ini!!
yesss xtipu!!

Melz said...

email depa duk aku check lain2 penulisannya so maknanya ada lebih dari 2-3 orang huhu.

aku mmg tadehal benda nie , nak cakap -cakap lah tapi kalau dah banyak kali sampai penuh inbox pastu nyusahkan mel nak check mana email yang betul2 nak tanya dan mana yang tak tanya .Adehhh jadi tekanan plak kat situ hahahaha

Orang dah salah gunakan Contact Form yang mel buat tuh plak -.-"

Nak suruh dia comment kat sini jer la kan ? kenapa nak takut =.="

zikeryhassan said...

aku syak dia dengki dgn kau la mel. sbb blog dia tak best. ahaha

black_mel said...

bro..jgn diorg bandingkan kita dh la..aku dh biasa guna nama black_mel...

bellar0ssa said...

jgn dilayanlah mel.itu untuk org yang xde keje.

siyesly,dat person live in denial.hoho.dia jeles ngn ko.cayelah.

dan mungkin dia nak femes bile ko tulis pasal dia.

|arieza| said...

wah seyesly ada org smpai email mel nk bitau benda begini? wah caring la org tu kat mel mksdnye kn? hehhe

Luth Textile said...

cam hampeh je orang tu.. tadak teloq...

+akufobia+ said...

haha.ada orang da panas la.jom sejukkan.aisaisais.selamatkan orang kepanasan.ngaa.kalau semua sama je,bosan la dunia blog ni.aa.

ZIANA ♥ FARREL said...

uish..mel marah arr...lek er bro...yg penting lu xmarah gua kan??kite kan satu kampung.hahahha...
*org jeles tu..tu menunjukkan awak glamer!heheheh...

Nurul Harun said...

uik, rajin gila kot hari2 hantar email. hahaha. nurul ni nk buka email hari2 pun malas. :p

Melz said...

nurul . tuh email mel mmg selalu bukak :(

DaHLia said...

btul tu..buang masa je nk melagakan orang...baik cara hal blog sendiri jer

wanes said...

Siapa yg ganggu2 melz ni ar?, tak baik kacau orang tau, bagus kita post2 entri ja kat blog sendiri dari kacau orang..Sabar melz, dia tak dpt apa pun buat g2...

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo