Ramai Orang Tanya Aku Soklan ini Dan Aku Jawab ini .

Mar 28, 2010

Love Awan! hehe

Hey o ! Biskut rendam Coke tarik hey o Jangan keco ! ahaha
Yo wassap² Malaysia , Salam dariku Melz !

Ramai dah bertanya kat aku , so aku share ngan korang sekali gus la soklan yang kerap ditanya kan . Mungkin semua hal-hal berkenaan aku ahaha .

Ramai tanya aku , Melz Umur ko baper ?
Kekeke hanya segelintir jer yang tau umur aku baper kot LOL
Kalau angpa nak tau jgak , umur aku 20An. Miahaha

Ramai tanya Melz , amacam tak buat apa² ke birthday ?
Actually Mel memang tak sambut pun . Taktau nak sambut just berdoa jer la :)

Ramai jugak tanya , Camna kau boleh maju dalam blog ?
Erm actually mel nak kata maju . Still low dan masih mencari kualiti yang sebenar . Papepon blog jer ikut naluri hati okeh ?
Enjoy Blogging Mate!
Cheers Melz .

Ramai tanya , Melz ko kerja ke belajar ?
Melz keje! Keje itu best dapat duit pastu boleh beli Felolosher pastu boleh beli RotiCanai best kan ? :P Nak best lagi KinderBueno campur ngan Dutchlady Strawberry Nyummy .

Ramai juga tanya , Melz ko nie duk mana ?
Duk KL tapi Hometown ku Johor .

Ramai tanya juga , ( ah dah biol nie ) Tinggi Melz baper ?
Erm mel tatau la tapi dulu kira 192Cm taktau la sekarang LOL ataupun Skala pembaris masa tuh problem ataupun kawan mel yang tak betul dalam pengiraannya ahaha . Erk

Soklan Cepu Emas memang banyak giler orang tanya gila viva !

Ramai tanya Melz , dah ada awek ?
Erk² aku takda awek tapi aku ada admire sorang . Blogger . perempuan . Ada hidung . Ada mata. Cute . ahaha best kan ?
Oh bestnyer kalau dapat dia ^^ Miahaha

P/s : Ramai kat sini aku maksudkan lebih dari 5 orang Tapi soklan cepu emas tuh malas nak kira dah . Miahaha

Mana dorang tanya ?
Facebook

Melz ko dah Tua. sekian!
Cheers

40 Comments:

f_aRa_aINa989 said...

wahh....umur 20-an...
duk KL hometown kat johor..
sama2...
kita mmg kenal kot...
ahaha....
(terover pulak, kang takut mel dgn org)..ngeh3....
btw, happy birthday...
oh lupa, xde bday present...
org doa eh..
sambil mengangkat tangan...
ya allah, semoga muzammil bin mudzakir di rahmati olehmu ya allah...
ecece, good luck in life!!
peace...

p/s: cam pnjg semacamje komenni....

zaza said...

aku rasa ko cm sebaya aku jerk..
tp tinggi tu mmg xsebaya la bai...

Ajwin Ajeera said...

wiwit..
mcm knal je sape yg anda admire tu
hehe

noor afzan said...

admire sape nih..
dalam kepala ada 2 orang?
mana satu eh?

BeaN MorENo said...

berani ko lari arini yek...anyway selamat arijadi

Hasrol Nizam said...

orang johor? ni org skudai nak wish bday..hehe

maisyara Pot! Pot! said...

melz tinggi sama dgn abg mai. ahaks!!! galah panjang.. ngee^^

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

fuyoo..
jawapan artis gituh!
tp mel mmg tgi tuh...mlanggit ar kalo nk borak..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

fuyoo..
jawapan artis gituh!
tp mel mmg tgi tuh...mlanggit ar kalo nk borak..

Fina Fento said...

selamat hari lahir :D:D

JMR said...

mak ai..tinggi giler..
pape pon, hepi belated besday..
ni aku tadah tgn, hadiahkan doa utk ko bro!

mindbreaking said...

da mcm artis melz...

beLLa said...

bagus betol soalan cepu cemas tuh.
tapi semua jawapan artis.;p

btw, happy birthday!;D
ye.anda memang da tua..hikhik~

Nur Su'aidah Bachok said...

mel ! cm boleh agak je siapa yg admire tu.. hahaha ;D

Na Sh tu kee..?? hoho

[z@ck] said...

1. tingginya ko! galah panjang betol.
2.blogger perempuan yg cute tu macam aku tau je sapa..

hahahahahaha..

psst.try takel tgok.mana tau dapat.untung badan.dah la cute. =P

Sendra said...

happy birthday kau budak panjang.

eiy_Da said...

wiwit..ader admire yer>,,hehhe..cewawawa...selamat hr tua yer melz..hehe..moga mude2 sokmo..miahahh dush2 =p

JAI said...

abang mel..abang mel..single yerr..kita nak berkenalan buleh..muahahahahaha..aku tahu sapa dihatimu..ahakss..meh..sapa nak jawapan bocorrrr..

Melz said...

oh plis jangan . admire je pun miahaha

kantoi mampuih aku kena tembak ngan senapang gajah. ahaha

help²

Kujie said...

Melz - hari ni buat ape?

soalan basic

YobSumo said...

Happy Birthday Mel yang ke 24!
(aku buat yakin je teka umor)

aku harap blogger yang kau admire tu tak sama dengan yg aku admire eh. hehe.

Luth said...

Mel, jangan mudah mengalah. try cari cinta itu. tak mustahil nak dirikan cinta sesama blogger. hehehe..
aku dah merasa :P

Epul Azimi said...

aku tau sape yg ko admire sgt,pompuan kan?...hahahaha

cik EPAL said...

tak ada la tua sangat :D

~ ReD ~ said...

alamak! tingginya...192 cm O_O

cikTi said...

KENAPE KO TINGGI SGT?

MAK KO BAGI MKAN APE?

SyaNa_saN said...

mak aii
tinggi nyer melz..
heppy bday awak!!

Nurul Harun said...

mcm galah la melz. hehehe. :p

n@m@n said...

sebaya la kita Melz..huhahaharun salim bachik

sarah said...

uish,mcm leh agak jer sape yg melz suka..
anyway,happy birthday/belated birthday..

Ery Farieha said...

ehem2
sape la blogger tu?
tibe2 rase cm tau
eh2 :P

Melz said...

ahhhh bahaya dah entry nie.. ahaha

helena's said...

selamat hari tua mel!eh macam dah lambat jek wish.hehe

cikhel rasa macam tau sapa.hhohoho

Matjoe said...

ferraro rocher rupanya.
hak2, nice trivia melz

wanes said...

wow! bestnya bila melz jawab smua soklan2 peminat. suka aku baca2. moga success selalu..

+akufobia+ said...

wow.sedang memerhatikan seseorang ke.ayook.

ElyaElmo said...

sapa yeh awek tu mel???baik ko reveal jee...mana tau ko tak bertepuk sebelah tnagn..wahahhaa

butterflies Lovers a.k.a aZzA said...

wahhhh! siapakah blogger bertuah itu? btw semoga hidop diberkatiNYa ya..aminnnn~ ;)

Melz said...

ahahaha aku admire jer.. takpe pun kalau tepuk sebelah tangan.. ececehhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahahaha

kalau tertepuk memang tacing jgak la miahahaha ..

oh kalaulah dapat bersama dia ♥ wink²

syaitanirajim said...

jump to comment form katenye.. ane ane form?? xde pun..wakakak!! ni aku suka..ayat ending.. kira cam citer industan gak ar.. WALAWEEEHH..admire la kenen.. well!!~ yg msih ade mood nk bercinta tu..sila.. wahahahhaha!! ni baru bln march nye entry.. lum agik bln2 ke DEPAN (dunno bln pe nk state..) .. rebut la ((bkn rebate..) la peluang slagi ada.. wakakakkakakakak!~ wish dpt nengok katun, makan eskim dpn tv.. rite now..

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo