Quiz Melz 9 | Pemenang Can You Beat Michael Jordan

Mar 1, 2010

Salam semua !

Ingat lagi tak pasal contest yang mel anjurkan awal februari ? kalau tak ingat boleh usha sini [click] hehe dah sebulan tak update. sorry yep coz busy sana sini dengan kerja and gath2 sana sini :) Neway hari nie mel akan reveal sapa pemenangnya ahaks .

Terima kasih kepada yang join , menang dan kalah itu adalah adat permainan . Jangan risau masih banyak lagi kuiz yang bakal mel hidangkan kat korang coz mel nak share sikit2 income kat blog nie ngan korang . Hehe

Result untuk Kuiz 9 tuh korang boleh usha kat bawah nie . Gigih mel check satu² kat email ! hak² tapi takpe . Kita perlu konsisten terhadap apa yang kita buat kan?.


Ramai jgak 34 peserta ;) hehe

So pemenangnya

EzanyKun - 13MelzPoint
@adlynna - 10Melzpoint
Mello - 7MelzPoint

Korang boleh usha hadiah² kat sini
[Click]
Once again , Terima kasih coz support apa yang mel buat . Kita blogging , kita berkongsi!

Persoalan : Big Contest akan muncul tak lama lagi sempena birthday aku . Korang berminat nak join ? hehah!

13 Comments:

ezany said...

wahaha.. dpt no1 tu.. cam tak caya jer.. sankyu.. :) nnt2 la aku redeem hadiah.. nak kumpul 1000 point dulu.. ekeke..

Melz said...

@ezany

wakakaka 1000 terus! :P

@adlynna@ said...

wakakakaka...
ingtkn xde peluang nk menang dh..
hahah..
maceh2....
;)

~ ReD ~ said...

uh! uh! x perasan plak kuiz tu..xpe..tunggu next quiz laa.:D

Hezesuze said...

contest apa ni melz???

soryy ri sabtu xdpt join...huhu

||| PöJìé PööH ||| said...

hhaahh sgt gigih insan2 yg menang itu..
tahniah²..
aku sekali dah pening² langau!
hahah!

Cik aiNa said...

uwaa..uwaaa...rugi aku x hantarr ...klo x boleh menang, aritu gigih main..tp x anta....hik3

RaMa2UnGU said...

hohoho..tahniah pada pemenang2 nye k

cik EPAL said...

aku nak join kuiz kau ni. tapi aku asyik tak faham je. uwwaa :D

Nurul Harun said...

salam.
lain kali ada rezeki saya pun nak join! :D

Fathiha Zainal said...

Wow! Yg menang sume score 40000++. Dasat ah! Congrats to all winners. :D

mello said...

yeahh 7 point..kakaka =D

farenova said...

akak kalah huhuhu,, tapi nway game tu besh!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo