OhNo | Aku Di Tag

Mar 3, 2010

Okayh this one seems interesting~ I've been tagged by Lyana Hisham.

1. Kena print screen the current wallpaper that I'm using right now.


bapak simple plan siut ! wakaka
Neway no 1 Done bak kata omputih what done is done LOL !

2. Kenapa saye suka wallpaper ini?

Aku memang suka wallpaper yang simple untuk laptop aku . Tak pening kepala dan tak kusut kepala bila nak bukak . Semua icon desktop aku sumbat dalam Quick Taskbar . Hehah!

Ada orang cakap hitam itu menawan kan? Memang betul . Lagi satu kenapa aku suka kaler hitam untuk background aku . Oraite untuk pengetahuan korang , bila kita penat tengok sana sini kaler putih dan warna² pelangi . So disitu mata kita kompem akan penat dan mudah berair . So cara paling mudah merelaxkan mata adalah dengan melihat kaler2 hitam . Kompem redup mata korang Miahahaha.

3. Tag 10 orang pulak dah. Hesh! Banyak nyer. Sesiapa kena tag jangan mara haa sebab saye pun dah kena tag dulu :D Meh2 buat nak tengok jugak wallpaper korang ape kan.


Yang hebat!

5Awek
Aina
Arieza
MeLLolly
Aleen
RinaSalleh

5TakAwek
Aus
Bean
Eyriqazz - Bro ko nyer tag masa tuh . aku tak kesampaian nak wat coz sangat privasi :P
AieSeifer
BeautifulNara - Kompem ko tak jawab Wakaka

Wtfish 10 Orang? Takleh 100 ke? miahahaha . Wajib korang buat nie coz benda² camni memang patut korang buat. nak² bila korang takda idea nak buat entry Miahahaha.

dan² aku ada 1 lagi tag
P/s : Neomatrixzz - ko nyer tag nanti na. jangan risau aku suka tag jenis kau bagi tuh Miahaha

20 Comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mellollyyyyyyyyyyyyyy !


ghajin kau jawab tag sayang oit. hak3

ops2 nama maduku juga ada ditag~ lalalallala !

nurul aien said...

AKU KENE!!!

Armyrule said...

mmg sgt cool ko nyer wallpaper bro...hahaha...sebenarnya hitam bukan warna tetapi spektrum yg xberwarna...harharhar

eiy_Da said...

gelap guliter ok..ahhaha

Hezesuze said...

fuh sib baik akak xkena tag...mihahaha

Billet-DOux said...

Jangan sampai hatimu gelap melz.. kakaka.. simple abiss!

Aus MeLankoLik said...

hahahaha , rina sudah marah..
hahaha .

tag aku , hahahak...

GagaH@n cHenta said...

black is blind..huhu

cikTi said...

alahai simple mimple sungguh,.

but nice,.

lama x jaln2 cnih,.,.
biji2,.,

cikTi said...

alahai simple mimple sungguh,.

but nice,.

lama x jaln2 cnih,.,.
biji2,.,

noor afzan said...

kat opis saya kena guna wallpaper plain biru..
patut suggest kan kaler hitam macam melz kan..
haha~

MaS PuTRi said...

hai, nice to meet u

Camane Nak Mintak Gaji Tinggi??

Eyriqazz said...

adushh,aku pun kena tag...hik3...ada masa aku balas...hik3....byk tag hutang tak berbalas ni....

|arieza| said...

insyaAllah akan di jawab :)

RaMa2UnGU said...

heheheeh

i.z.m.a said...

ada jugak lagi beberapa hutang tag yang tak berjawap ni.. agaknya ada yang dah sampai tarikh expired agaknya.. :P

Matjoe said...

sengal laa kene tag. tak layan member kecik hati. aduhaiii
ko taq orang, orang tag ngko balik

Emora Valeria said...

erk.bersih gila!

qasih nadira said...

hehehe..mmg menawan n tertawan~hehehe

|arieza| said...

oh btw.. rupanye2 tag dr melz ni utk tunjuk wall paper je ek.. heheh klu begitu, kiranye,, tag yg latest arieza baru buat pun, dh menjawab segala soalan tag melz ni :p hehehe sila rujuk cni :p

http://arieza0501.blogspot.com/2010/03/tag-datang-lagi.html

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo