MelRomeo Maintenance !

Mar 13, 2010

Salam Dari Melz

Mel akan buat kelainan sikit kat blog ni . Coz dah banyak serabut coding bersepah-sepah . Isk Tekanan lak bila tengok lelama . Hahaha So mel rasa , tibalah masanya Bertukar wajah dan semestinya Melz akan berikan visual yang penuh dengan keasyikan miahahaha .



Antara perubahan yang mel nak buat :
1. No More Read More ( coz Simple Entry soon )
2. More Stylish & Design
3. No More 3 Column Template ( 2 Maybe )

4. Akan letak Switch lampu ! Wakakaka

Tuh jer kot , Tengok la camne kalau ada benda mel rasa cun , mel tambah haha . Actually mel nak sumbat beberapa Jquery yang mel dah belajar hahaha . New Style yoh before My Birthday . Oh ya sekali buat entry ini , sekarang Blogger.com dah bagi kemudahan kat korang untuk mendesign blog korang . Kalau korang nak tau , korang ikut step kat bawah .

Follow Step ini :
1. Layari Draft.Blogger.Com
2. Tick Pada kotak biru kat atas tuh
3. Tekan Layout dan Tekan Template designer
4. Taraa teruskan mendesign disitu ;)
Korang godeh jer sampai berbuih , takdehal njoy !

Persamaan - Warna still black , white , blue . Muah kiri muah kanan warna nie hahaha COOL kan ?

27 Comments:

mello said...

switch lampu? dah cukp terang mel kaler belu ko neh..kekeke

slamat pagi! =D

yonna said...

aaaa bagus lah :D aku pun rasa ko kena mekap balik blog ko. padat dah blog ko, kena kemaskan je :D

sure terbaik punya ko buat :)

+akufobia+ said...

suka warna putih.simplemimplepimple.

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Ceh mentang2 tengah kusyuk belajar coding...anyway..x sabar nak tengok perubahan yang bakal dilakukan...

RaMa2UnGU said...

wooohhoo...chaiyok222...

tak sabar nak tunggu hasilnya..hehhee

cikTi said...

im waiting,.,
kua2

Mr Kamikaze said...

Peh..cam na la agaknya kjadian nyer nnti ah..

Afnie Roslan said...

ha...cpt skit...nak tgk hasilnya

Epul Azimi said...

aku rase blog ko ni dh cun sampai aku pon tergoda...hahaha

Frantz-Senpai said...

wah.... boleh design template blogger kat blogger in draft... muahaha

ZihNuN FaTiN said...

orait..fatin tunggu perubahan itu...hehehe..=)

qismina said...

baru tau blogger indraft nie.. aku dah ushar td.. nice arr.. ehehheee.. blogger nie makin lm makin bagus.. ehehee

redplasticbag said...

mel, alang-alang buat gempak terus

ada lampu lip lap ke
buka je terus ada bunyi bom ke
peluang jd gf mel ke

hahaha
kuang3

|arieza| said...

wah tak sbr plak nk tgk keeezzzzutann! hehehe

nursarah said...

aku tunggu suis lampu je mel. chandelier plezz

faruQi said...

hahhhahaaaaaaaaaaaaaa

faruQi said...

hahhhahaaaaaaaaaaaaaa

~ ReD ~ said...

suka lampu tu..nanti leh la nak main on off lampu selalu.hehe

♥Hernee Nazir♥ said...

waaa..x sbr nk tngok..

::cdot the dot:: said...

tukar la apa pun melz, cdot ttp kejo melz...melz ttp di hati..

unwanted said...

jangan letak warna pink sudah..hahaha

chokio_nia said...

mcm mane nak letak lampu tuh??cepat letak melz..cm kiut je..huhu

black_mel said...

nice bro...buat simple pun ok..sbb aku pakai readmore dulu,ramai yg ckp benda tu annoy jgk..

Monkey D Luffy said...

eh aku dah buat
senang jer

tp aku x pandai buat cantik2 ler

@juera said...

ni yg bt i syg giler kt u nie..berbuih nk mendesign neh..hahaha

Nescafe ais said...

Wah..Naik taraf jadi bunglo ker. kehkeh.

Lepas ni mesti lagi smart blog Melromeo.

cik EPAL said...

yeah itu dia abang romeooo kitaaaa. dah naik taraf :D

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo