Maaf-Maaf itu Jer kau Tau kan ?

Mar 29, 2010

Salam Dari Melz


Yeap entry ini pasal aku nak mintak maaf sangat-sangat . Yelakan dunia blogging nie atau pun dunia realiti . Kita takkan terlepas dari buat kesalahan antara 1 sama lain. Erm Aku sedar sapa aku , aku sedar aku kat mana , aku pun masih sedar tak gila lagi ahaha . Hari pun makin lama makin tua .

Maaf aku pinta kepada korang yang mungkin ada tacing² ngan entry² aku . Yela kan , hati ayam sedap dimakan , hati manusia siapa yang tau ? pernah rasa ke ? LOL ok² aku merepek sat . Erm Actually aku baca balik entry aku yang lama² . Makan dalam jugak kalau betul² kena kat korang kan ? Tapi anggaplah aku tegur tuh ok .

Maaf juga aku pinta kat korang coz lately aku busy gilak ! Sampai banyak email yang bertanya pasal blog tak dapat aku jawab .Maaf weh serious aku akan try jawab 1 by 1 . Dont worry babeh . Aku harap korang bersabar yep !

Maaf lagi aku pinta nie kat korang coz lately banyak gilak entry² aku kelaut coz yelahkan sekarang kan musim kelaut so mood pun mood kelaut dan Entry pun kelaut . Sorry sangat² tang nie . Actually kalau korang tengok entry aku pun sekarang banyak yang tah pape coz aku rasa macam aku kureng konsisten sekarang . Dem! Aku benci kalau tak konsisten dalam blog .

Maaf juga aku pinta kat korang coz banyak gila aku cakap tapi tak buat . Kadang-kadang rasa terbantut sebab benda tuh macam bikin clash antara pemikiran aku dengan apa yang aku cakap tuh .ahh faham dak ? tak faham takpe . tak masuk exam pun miahaha .

Papepon dah nak masuk April weh .gila cepat kan masa berlalu . Tape , papepon mari kita pupuk semangat 1 Blogger hehe. ok tak nak cakap banyak

SORRY Guys ! :'( Aku akan cuba improve mana yang tak best . Sila lah comment apa yang aku perlu improve lagi . Aku tak kesah benda tuh negatif or positif . Aku akan terima untuk baiki . Coz aku tulis korang baca kan ? So aku perlu buat yang terbaik untuk korang .

Writer ,
Melz

28 Comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

bagi dex-its ok-dah busy gilak2-ape leh buat
jari sepuluh-tamhan ade dua je kan melz?
dex faham lorr-semuga melz berjaye lagi dan lagi!teroskan berblog ye melz!ayuh!huhu ;D

F U N F A B U L O S I T Y said...
This comment has been removed by the author.
alan jamaluddin said...

oke, maaf anda diterima :P

aried said...

hahha,
aried sblom ni prnh bz gler2 smpai rmai yg duk tnye aried da stop blogging ker,hhahahah

pe2 pun, kalau tnpa rakan2 bloggers, idup ni xbest lerrr, same2 le kita ingat yg blogging ni bukan nk cari gaduh@ seangkatan dengan nya,

tpi nak cari KAWAN,huhuhuh
melz, kita kawan ka,
hahhahaha,
PON4x

@juera said...

ak ase ok jee entry ko sblm2 ni..mgkin x tkna btg idong gua kot..tp ape pon nawaitu kita nk sharing kn..tp sori pon sori la..i accepted..hehe..entah pa pe la komen ak ni..hohohoho

+akufobia+ said...

kembalikan mel yang semangat.yeahh.

MiSs TOrA said...

biasa le kdg2 tu mmg ada wat kesilapan jgk tp pe2 pn blog ni sgt best ;-)

Along25 said...

maaf diterima (tibe² plak hehehehe) biasalah, manusia tak lari dari kesilapan.. bselah tu... mel pun bz kan... sabar yer hehehehe

From The News said...

don wori be happy.

f_aRa_aINa989 said...

ni mood cam x okje..hehe...
jgn fikir byk2 sgt..nnt makin tua...dahla brje menyambut hari tua..hehe

eiy_Da said...

sorry mu diterimaku..wahahah =p

ZihNuN FaTiN said...

saya maafkan Mel..dah2,Mel tetap cute!(^_+)

Legasi Piston Pecah said...

maafkan saja lah...

"kalau kita maafkan orang,nanti satu hari orang maafkan kita pulak"...skrip zizah - asmaradana tv3...haha

cik bunbun said...

maaf diterima ;)
ehehh, sejak bile kau berdose dgn aku. ohoii :D

Eyriqazz said...

Melz :sebagai rakan , aku pun nak komen.

Entry Melz memang kelaut sejak kebelakangan ni. Kurang hot tidak seperti dulu.

Namun,aku tetap setia dan menyokong kerana ku tahu melz akan bangkit dan terus hot...

Hak3,harap melz tak terasa hati.

P/s :Rindu nak dengar melz berpuisi lagi.Rindu nak dengar melz main 4 ayat berangkai. dan rindu dengan contest melz lagi. Lama contest melz menyepi

zool said...

KO kena nyanyi lagu Maafkan Kami dulu baru boleh dimaafkan..

Tak pun layan karaoke ngan aku.. ha ahahahha

Nur Su'aidah Bachok said...

ok je melz! ;DD

YobSumo said...

aku suka semangat 1 Blogger!

dan aku juga suka...

love merah di sebelah nama kau. weeewiiit! hehe.

cikTi said...

buat apa yg pnting dahulu,.,.

kak ina kl said...

salam..memang camtulah kalau berblog..ikut moodlah..klu gaduh-gaduh dgn hb..mood merudum

JMR said...

Maaf dari MEL = APPROVED!!!

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

renungkan . .dan selamat beramal~ hihi. Relax Mel, at least Mel dah tau how to improve skill tulis belog pon dah kira bagus punya. selamat semangat 1belog. semangat 1MALAYSIA skali :p

noor afzan said...

saya baca dengan suka rela je post2 melz..
best je..
x de lak kelaut..
cuma ada la tajuk entry kelaut..
hehe~

helena's said...

kamu takde salah dengan cikhel!

AnakJati said...

tak buat salah dengan saya kan hehehe salam perkenalan

samanosuke_04 said...

hehe, kite naik bot yang sama.. aku pun jarang update blog daa skang nie.. tapi selalu rasa bersalah sebab tak update.. zzzzz

Suliana said...

tak pe..manusia mmg tak lari dari kesilapan:-)

Nurul Harun said...

sorry2 naik lorry la. hehehe. joke!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo