LAWAK | Gambar Gathering PaintBall

Mar 1, 2010

Salam Sobat kepada semua Pembaca!

Lawak ? Aku nie tak reti buat lawak , tapi selalunyer kalau aku ngan geng sekepala. Aku cakap pun dorang ketawa ! Oh syit aku dibahan ke ? oh no! yang aku tau , aku nie susah sikit nak kena bahan wakakaka. Tapi kalau aku takda modal nak bahan orang memang orang bahan aku dengan selamber lah. kan Bean ? wakakaka Tapi aku ada satu Bahan baiknyer modal terbaik lah! tunggu nanti aku bahan kao² . Korang jangan gila plak baca ayat nie . aku pun dah gila nie!

Warning : Ini bukan lawak antarabangsat* Sekian .Gambar² nie diambil oleh Daydeck dan AbangGreenday gitu! Aku rasa Dialog nie seakan² betul . Tapi cuba korang usha sat . Miahaha


Maggi ni sumber daripada cawangan KKclub tuh sendiri !

Macho tak aku ? main paintball siap boleh masak maggi lagi! tah dari celah mana tah aku dapat sumber air panas nie Miahaha . Papehal pun akulah orang yang selalu kena aim , kira kena headshot sekali dua tuh memang muka aku lah wakakak

So disebabkan oleh itulah Aku memang duk kubu jer..takut weh!! dorang kompem aim aku. tatau la apa salah silap aku , sampai team aku sendiri nak attack aku . ahhh blame Yob!

Maggie ada dua . Sapa nak ? Angkat tangan ! Wakakaka

p/s : aku buat lawak nie , korang gelak la please! Miahahaha

44 Comments:

cik EPAL said...

maggi saya sudah kembang :D

maisyara Pot! Pot! said...

melz sedang melabur xD

Melz said...

@maisyara Pot! Pot!

wakakakakaka oh no!

Cik aiNa said...

hahaahaha...wakaaakk...tu la, bro dah cakap..konpem korang duk masak megi siap! aahaha. kire ko bayar RM85 untuk megi tersebut kan..kan?

Melz said...

@Cik aiNa

hahaha tapi feel beb..makan time² orang berperang wakakakaka :P

||| PöJìé PööH ||| said...

Aiyoooo megi katanyer!!
Waaaaakkkaakk!

|| nemo mimosh || said...

kenape tak lawak ni? opps..!

Billet-DOux said...

Melz, bilet gelak lah ne. kesian kena aim sampai makan megi pun susah.. the power of Kubu tu yang generate air panas.. Aching! kakaka...

~ ReD ~ said...

hahaah...memang kite gelak pun ni..ngeh3..

mastermind gath la kena attack! baru besh! muahahaha

Melz said...

@|| nemo mimosh ||

i failed jadi pelawak :( tsk tsk

Melz said...

@||| PöJìé PööH |||

Maggi terbaik! :P

dayangredzuan said...

hahah nk letak kategori lawaking..
bley?

aemyLina™ said...

seb bek x buat BBq trus kat c2.. haha

Fhad said...

siot makan x ajak gua.. penat gua tunggu lu kat sebelah sana... hahaa

amie said...

wakakakakak!!!!
ok suda..
hauhauhauhaua

Emora Valeria said...

aku gelak dah weh~ XD
adoiyai.padan muke kena sembunyik ja~

riBEna said...

kalo xmo gelak cm ne ek?
lalala~

ELYANA YAZMIN =) said...

huhuhu nakkkkk joinnnnnnn hahaha

helena's said...

ahhahahaha tak bleh blahla mell.sius daku gelak nih..kekekeke

meggi ape?asam laksa?eh kari?hahaha

nursarah said...

hahaha! cute! maggi tu sangat cute okes

Aus MeLankoLik said...

hahaha , xnak2..
xnak gelak...
hahaha...

BeaN MorENo said...

yang hero masuk last2...aku dah kata jangan kasi aku ngan aus bergabung meletup...

touyakaruma said...

nasib baik aku tak dapat datang , klu tak dari awal game sampai habis aku aim ko sorang jer .

ZE said...

so far, so jeles..cis! =)

syafawani said...

ahaha..penat main paintball so makan dulu..hihi

elmo said...

kelakar..!!
tak tau nak gelak camne..
macam kata cik epal.. maggi saya sudah kembang.. :DD

Epul Azimi said...

Melz,megi goreng pedas takde....hahaha

dianna said...

hahahha kalau betul2 lah sempat lagi tuh makan. memang nak kene cepuk lah. hehe

YobSumo said...

Melz... aku tahu sebab kau kebelakang time ni Melz, jgn sampai aku bocorkan. hahahahhaha!

@adlynna@ said...

wahahahahaha
*saya dh gelak*
;p

mrHan said...

memang ko terbaik la mel, hahah, awat tak ajak aku mkn skali....

Lyana Hisham said...

buruk gle cangkung! hesh ;p

bellar0ssa said...

haha.ni gambar ko ke mel?huhu.ok lah aku elak.ko buat lawak..lawak dah ni..

Fathiha Zainal said...

Ok ok. Nk gelak jp. Miahahahahahaha! Oppss. Terlebih dh.

Weyyy.. Gmbr maggie lam mangkuk tu wat perut ni terasa lapa lak memalam neh. Haduiiii.. Melz.. Melz.. ;p

mikelle said...

Hi friend, have a nice monday :)

ardinihumaira said...

hahaha... dengar tak dni gelak? dengar ke tak? kalo tak dengar... kena bayar dam . hehehe

Natasha said...

aduh melzkan org popolor...miahahah tuh yg ramai aim melz...pape pon cayalah mel balik dgn dahi bertelur...serik x lagi nie melz?

CikLilyPutih said...

oo makan maggie x ajak. kuat jugak ko makan ek! sampai 2 bungkus

maslinamansor said...

kenapa semua aim awak jer..?

Matjoe said...

counter terrorist win. celebrate makan maggi siut

Jogger said...

hahahha camna ko tau mmg tu yg aku dok pikir time tu... adehsss

nadia a.k.a yaya said...

ops.
da trbukak.
nk comment apa ba.

btw.
best ah actvt korg.
mcm2 ada.

Dilakochan said...

Ahahah.. Oke dilla gelak!
Seriussss! ^.^

e p i x ____ said...

maggie still ada rege.hahaha :P

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo