Jangan Tidur Lagi ! Ahhh Amek Ko Ubat!

Mar 15, 2010

Salam Dari Melz !

Adeh , inilah kan ? Kalau dah lama tak layan Tv . Pastu tetibe tergerak hati nak bukak Tv time memalam . Hah amekkobat ! First² terlayanlah citer KingKong , hahaha ye ada sorang blogger ni Ynaa panggil aku KingKong! (Tsk² jab nak amek tisu)

Lepas abes citer KingKong tuh , alamak takleh tidurlah jawabnya sebab ada 1 citer matsaleh nie Just for Variety !Pergh lama siut taklayan Network Just For nie hahaha layan beb! Tak caya jom layan kat Youtube!

Lepas terlayan JustForVariety kat TV3 tuh aku boleh terlayan citer seterusnya plak , Boom Boom Bang. Syit serious aku berdekah tengok depa main belon air ! Apa lagi makin tak tertidurlah diri ini ! DeNg Apa²pun sempoi giler brader² nie. Teringin jgak nak mengacarakan citer camtuh miahaha . Tapi takpe itu semua mimpi jer kot hak² .

Lepas terlayan BoomBoomBang , DeNg Nightline tujam lah nak ada! aku paling benci Night² Line atau Night Stalker atau sebagainya ! wakakaka Terus aku ambik bantal dan selam , tapi mata taleh tutup jgak sebab tetibe tekak nie kempunan nak sumbat Teh O Panas ! Relax² jer aku masak air panas (Aku reti buat air weh!) So sapa nak cari calon . Meh aku orangnya Miahahaha . DeNg!

http://www.tv3.com.my/App_Themes/tv3_09/images/logo_tv3_2010.png

Terjah ! Oh syit aku tak suka siut pompuan mulut becok tuh , lelebeh plak dia kan, banyak modal beb mulut diah Miahaha dah² aku tamo citer pasal Terjah nie tapi yang pompuan hot tuh sapa plak eh? dalam crew Terjah tuh jgaklah , aku malas nak gugel sebab aku memang pemalas wakaka.

Biasalah lepas dah layan Teh O Panas kan ? badan pun tetibe panas walaupun ujan kat luar tuh lepak 1 saat jer kompem kuyup . Jam plak menunjukkan 2 pagi ! Adessss mata takleh lelap! Akibat dari itu , Aku bukak TV balik . Ah sudah citer Jangan Tidur Lagi plak dah . Oh deng! Nak plak artis jemputan dia Aizat! U rock aizat! wakakaka aku suka dengar lagu² dia tu sebab aku makin teruja duk tercangak depan tV . So daripada citer Jangan Tidur Lagi tuh jgak lah bikin aku makin takleh Tidur! Deng!

26 Comments:

cik EPAL said...

best ke terjah?? tak pernah tengok. :D

Melz said...

best kalau si mulut becok tuh takde hahahahahaha

black_mel said...

Haha...next time tutup jer tv..pastu baca buku sejarah..conform leh tdo...

Melz said...

hahaha buku sejarah :P cett kompem esok aku beli haha

enyheartsdiamond said...

kong ni sensitip sikit la melz :))

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

ish..da lame x tgk tv neh..
terjah ke hape tu mmg tatau pape la..
ah,sangat jakun..huh~

hisham said...

salam bro...ape kes ni, sume terlayan....haha,
~asal komen ni lain?

Arra JaSmY said...

haha..last2 tak tydow trus.len kali baca novel2 cinta sblum tydow.Tgk 1st page jew trus confirm Melz terasa nak tydow.hak hak hak.

Melz said...

@Eny : hahaha kenapa lak sensitip :P

@Cik Jakun : hahaha tau tape . mel giler jakun tengok tv! asyik duk terperap depan lappy jer -.- aishh

Hisham : nie kes aku takleh tido hahaha

-comment ? nak remade blog nei bro :)

arra : Alamak , mel takde stock novel lew hahaha arra pas kat mel 1 please ;P

░♥si lampu neon♥░ said...

call la awek ape daa

Melz said...

neon : aiseh..aku mana ada awek :P miahahaha

x-po said...

haha ko ni sama plak dgn aku smlm..hehe

Melz said...

x-po : haha kita serupa la yep cikgu ? :P

Emora Valeria said...

secara konklusinya ang tak tido =p

||| PöJìé PööH ||| said...

hujung² tdo pukul berapa??
nih leh buat part time pakguard nih!
hahah!

noor afzan said...

so, kesimpulannya melz tidur ke tidak malam itu..?
haha~

sempat layan sampai kingkong aje malam tadik..

Cath J said...

kesiannnn... tu lah terlalu mencari jodoh...hahaha... terbaca tajuk2 kecil side bar tu... tergelak pulak... dah... aku jadi rombongan meminang pulak... ishhh ishhh ishhh...

bellar0ssa said...

hui bestnye duk msia.leh tgk tv3.nk online pon payah.tenet cam siput.

chokio_nia said...

mak aih...deret trus hah tgk..gla lah..haha

Fathiha Zainal said...

Terjah?? Tgk gitu2 je. Xnah lekat dpn tv tu nk lyn terjah. X suka gk minah becok tu. Ada mcm nk tiru style Kak Engku pn ado.. Uhu..

Luffy said...

ko blh ler layan... kami yg tua2 ni... terpaksa tidur awal. sedih2

[z@ck] said...

aizat!
i lap u!

cikTi said...

dah bkurun2 aku tngok tivi.,

ayooyo

Matjoe said...

telan ubat selsema jer mel. tido laa nkgo

~ceRRy beRRy~ said...

boom boom bang??

bukan bang bang boom ek? hehehe ;p

sueanne said...

Just for variety mmg besttt..hehehe

lama tak singgah sini..hi melz...

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo