Invite 13 Mac 2010 | One Utama | Hari Wanita Sedunia

Mar 9, 2010

Salam Dari Melz .

Mari abang² adik² awek² bapak² ke karnival 3R . Actually aku dijemput oleh si gadis ini AjwinAjeera yang salah seorang contestant dalam peraduan sapa nak kawen jutawan ? Miahaha cettt takda la . Sebenarnya dia adalah salah seorang contestant TOP 15 dalam 3R nie. TOP 15 yoh ! Salute spring kereta sat lagi mel bagi . Miahaha

artis ada , awek ada Miahaha

Tarikh : 13 Mac 2010 , Sabtu
Masa : 12 tengah hari - 8 Malam ( aku tak lama sangat )
Tempat : Sentral Park , One Utama ( gugel sat )

So kepada korang yang nak join meh la reramai boleh kita beborak dan macam² lagi . Sharing is Caring hoh ! Ini mesti mau ada , banyak benda jgak aku nak share . Oh ya AbangNara pun join hak² so korang boleh la beramah mesra dan tanya apa jer kat we oll . Boleh kita bertukar pendapat juga kan ? Aku dak paksa na.. kalau ang semua nak datang mari² dialu²kan.

Boleh dikatakan nie Laypark Borack Mini Gathering ke #5

So kepada wanita di luar sana . Mel ucapkan Selamat hari Wanita ! Muah kiri muah kanan miahaha.

10 Comments:

Liyanaa. said...

OH best best aku memang dekat OU sbtu ni :D

sarah said...

owh best nya..
tgk jadual kejap.
x dpt bertemu kalian lagi..
sara ke perak.
btw gud luck to ajwin!

@juera said...

wah ak pminat setia 3R..nk pg...tapiiiiiiiiiii..jauh gilerrrrrrrr..x jd..cancel..miahahaha

Nurul Harun said...

mcm best jer!!

~ ReD ~ said...

gud luck to AjwinAjeera;)

Lyana MK said...

cam best je!!

Hanafana said...

waahh..besh nih. 5minit jeh sampai OU tuh..hurm..nak ikot!!

chokio_nia said...

br tau 13 mac tu hari wanita..hari laki2 ble palk??haha

Melz said...

@chokio_nia

hari2 lelaki 28 march 2010 wakakaka

Deya Zanial said...

bukan hari wanita 8hb ke?

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo