I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Mar 11, 2010


Salam Dari Melz ,

Oraite aku rasa benda nie dah ramai yang tahu iaitu projek 400 nuffnang yang nuffnang akan bagi RM50 pervisit. ahaks terima kasih nuffnang atas usaha merapatkan dan mengkayakan kami blogger. papehal aku nak buat pengumuman terhadap event yang terbaik daripada nuffnang . RM15 , 000 termasuklah semua tuh dalam hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui cabutan bertuah adalah barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit dan baucar tunai.

Bila event ini berlangsung dan dimana serta starnya bila ?
Big Event ini akan berlangsung pada 17 April 2010, Sabtu dan bermula pada jam 10 pagi hingga 5 petang di ruang legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur

Event apa kat sana ?
Gatsby Deodorant Street Fair
akan melangsungkan pelbagai aktiviti , contohnya Membaling getah, Gusti sumo di dalam beg udara dan macam - macam lagi. Selain itu juga lebih menarik di Gatsby Deodorant Street Fair adalah pengunjung² yang menyertai acara ketika Gatsby Deodorant Street Fair berlangsung, secara automatiknya layak untuk menyertai Lucky Draw . Huwaw! Menarikkan ? Apa lagi ? baling² getah , aku takdapat nak tunggu gusti sumo ! Come bring it on .

Jangan Tunggu lama²
Jangan tunggu lama² . Tuliskan entry korang tentang Gatsby Deodorant Street Fair dan nikmatinya pada 17 April 2010 ! Nantikan Miahaha

Bagaimana untuk Ke Times Square ?
1. Mudah dan sangat mudah . Just roger abang teksi yang berdekatan dan terus katakan kepadanya , Bang saya nak pergi ke Times Square Coz ada Gatsby Deodorant Street Fair !!

2. Atau gunakan alternatif lain iaitu menggunakan Monorail , katakan kepada kakak² disana saya ingin ke Times Square ( Jalan Imbi ) coz ada Gatsby Deodorant Street Fair !!



Mari Lihat lagi disini !!
Korang juga boleh tengok kat website ini , macam² ada ! www.Gatsby.com.my/StreetFair dan nikmatinya sebelum 17 April 2010 !

Terima kasih Nuffnang dan Gatsby untuk Program ini ! Saya teruja , Anda ?



19 Comments:

Hazzy Ishak said...

teruja kot
miahahahaha

F I T said...

wahh nuffnang punya event gempak-gempak a..tapi sayangnya aku berada jauh nun di utara :(
have fun, bro!

Tips Buat Freshie Nuffnanger! Jom Muhasabah Survey Nuffnang Korang!

Matjoe said...

c u there bro. wa pon dtg jugak. hopefully tarak aral melintang

Elyn tintin said...

wah cool! nak joins la :p

chokio_nia said...

nek star leh gak melz..tp kene jln kaki sket..btw tak dpt pegi owh..cisss

pensel kontot said...

Teruja gak...tp xleh nak gi...huhuhu

|| nemo mimosh || said...

sape2 buley join ke?

BeaN MorENo said...

ada pun post ni...ingat xnak pegi...

mello said...

ni projek sulit nuffnang kan mel? yg dorang bg kt emel tu ke? rsa nak pegi je neh..

Melz said...

@mello

project sulit tapi macam dah tak sulit >.<

nUR_rOsALiNdA said...

sesapa leh join eh?

░♥si lampu neon♥░ said...

nak pegi..tapi adoii deoderant tuh..aku pakai tawas je..cane nak kelentong hahaha

samanosuke_04 said...

hoho, nampak menarik hehe, tapi kena wajib tulis entry pasal benda nie dulu ke baru bleh pegi?

enyheartsdiamond said...

woah..ramai betul updet pasal ni :)
nak pegi kot!!!

Sakira said...

This post ditulis oleh the choosen 400 kan ?
Congrats dpt choosed. I tak dpt. Huhu~

Anyways, the event sounds fun.
Akan ku join juga if I'm free on that day :)

psychopath said...

nak g gak ah.

n@m@n said...

boleh berguru dengan Melz kat sana nanti..hoho

Melz said...

test

soffya said...

nak join jugak...tpi di kampung lagi.hee..

mesti gempak nihh

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo