Hadoi Mood Kelaut Pulak Nie ! Perbualan Abu Dan Melz !

Mar 24, 2010

Salam Dari Melz .

Sorry la yep kepada geng² yang bertanya kat aku time² mood tak best ! Ahaha . Aku Suka orang , orang tak suka kat aku .Nasib la labu oi ! Kecundang dah ekau mel oi! Miahaha .

Sorry la kepada member aku yep yang bertanya :
tetibe* Henpon NokiaEricson aku berdering ..

Abu : Hello Mel ko kerja ke sekarang ?
Melz : A-ah kenape ?
Abu : Keje aper ?
Melz : Stalker Sepenuh Masa . Kenapa ?
Abu : Aku hempuk kepala ko pendek ko nanti .
Melz : Meh la ...
Abu : ( letak telepon )

Abu : ( Call balik )
Melz : Eh nape ?
Abu : Sajer nak buat² tacing ngan ko .
Melz : ahaha cilakenyer member suka plak ko tacing² an . Nie pehal tetibe call aku nie
Abu : Ari ini ari jadi aku weh . Tupasal aku call ko Sebab Free ahaha.
Melz : Cilake time free la ko call kan! time tak free haram ..
Abu : Aku nak dengar ko wish lagu birthday kat aku mel .
Melz : Sejadah ko , kau taukan aku memang susah nak buat wish² nie ahaha
Abu : ehh mel apsal suara ko dah jadi cam 'gay'
Melz : Ah fakap ! dan² ko cari modal kan ?
Abu : betul mel suara ko time kat JB macho jer tapi time kat Kl mula cam gay. Ko jual ke ?
Melz : ( Letak tepon )

Abu : ( Call balik )
Melz : Wtf !
Abu : Wtf tuh apa ?
Melz : Coklat , ko tak pernah makan ke?
Abu : Tak aku budak baik .
Melz : apa kene mengena ?
Abu : Sajer nak cakap aku baik . Ahaha
Melz : Noob
Abu : Noob tuh apa ?
Melz : Sejenis Karipap berinti sardin dan sambal
Abu : Puh best tuh .
Melz : tak best pun sebab orang sengal jer makan wakakak
Abu : Perghkan weh aku kacau kau ke?
Melz : tak mood aku cam tapir laknat tahap ke 3 Dewa²
Abu : Hebat! first time aku call ko lama² jangan ingat aku gay plak
Melz : ah fakap la ko , bila plak aku jadi gay nie . aku suka pompuan la ahaha
Abu : Ceh Dulu Awek ada minat kau tolak pastu suruh pas kat aku .
Melz : aku tak bersedia LOL coz awek tuh cun weh mana stended ngan aku
Abu : Beriya ko nie . Weh ok la aku nak roger Akir. Rindu dia
Melz : Oklah Akir tuh kan gay ko WAKAKAKA BYE
Melz ( Letak tepon )

Abu ( Call balik )
Abu : weh cepat la nak dengar kau wish nie .
Melz : yela Pi beday Abu!
Abu : Wah kau la orang pertama wish! Best! Muah²
Melz : ahh fakap ko ingat aku gay ke ? LOL
Abu : ahaha Thanks Mel
Melz : Ur welcome bro!
Abu ( Letak tepon )

Aku Record Perbualan nie coz First time abu Call aku! Dalam sejarah weh! Miahaha
Ada yang aku skip ( Personal miahaha ) TAkda yang aku tambah sekian!
Amek 30 minit jgak nak dengar betol² =.="

Sorry la yep AbuRinggo . Aku mood kelaut tujam ko call ahaha , dan² plak jawapan aku bikin ang panas tetibe miahaha. AbuRinggo merangkap kepada kawan yang selalu bikin aku panas time study dulu wakakaka . Pelik tetibe call aku tapi best weh borak ngan dia ! Rindu kau abu ! Till We meet again.

20 Comments:

Emora Valeria said...

ahaha..smart ah bro!

Fathiha Zainal said...

Rindu kt abu gk! Hepy bday abu! Ngahaha! ;p

zikeryhassan said...

NokiaEricson??

Epul Azimi said...

wah,nice gay...hahahah
nokiaerikson?apekejadah tepon tu...ish3

maisyara Pot! Pot! said...

NokiaEricson? hahaha. phone tu akan datang punya ke? xD

chokio_nia said...

epi bdae abu..=)

Misz_zana'85 said...

eh, klala la abu nih :D

Hazzy Ishak said...

perangai aku sebijik cm abu
call kwan bila dpt call free
miahahahaha

aNis aMirAh said...

bah!
tujam? anak jati johor betul Mel.
hidup Johor.
kekekekeke.

Nurul Harun said...

kenapa xde mood?

syue said...

nokia ericson tu hp cmne? hhahahha.
btw, abu ni lawak laa, hahha. abu call org mcm once in a blue moon. tu terkejut besar yg tetibe die call en? :DD

kEy said...

heh sian si abu.
kne mintak org wish time besday.

mira ellyna said...

haha tocing2 plakk..
ok wat even 1st time kire die still egt membe la bro..

rindu dia gak. hehe.
slamat hari lahir.

soffya said...

abu itu gay kah?kalau bukan gay, pass kan kpd saya...hoho...:D

sarah said...

nape sara bole gelak guling2[haha tipu jerk]
tp korang mmg mcm tu ek?tepon,letak,kol blik..
:P

+akufobia+ said...

muahh balik kat abu.haha.

~ ReD ~ said...

kesian Abu. melz org 1st yg wish dia. kena paksa plak tu.haha

* sudi2 la amik award untuk mel kt my blog..

cik EPAL said...

abu pulakk :D

Legasi Piston Pecah said...

pergh..siap kene nyanyi lagi...

butterflies Lovers a.k.a aZzA said...

best! abu yg sengaL2 ubi. tyme col free baru nk tepon, sejibik cam aku,hahaha :P
nway, hpy bsday jugk la kt abu walopon dh lambat.

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo