Contest | Teka Bola Oh Bola - Mietos

Mar 9, 2010

Haaa Contest mudah jer , aku suka ! miahahaha walaupun aku tak hebat main bola tapi aku hebat main meneka . Kompem betulnyer . So kepada yang lain Jadikan aku refferer kalau nak join contest ini ! Miahaha . Enjoy ! Nice Contest Mietos .


Jawapan : G atau F

TARIKH TUTUP : 15 March 2010

Saya tau mengenai contest ni dari link :
Mietos

Pastu saya kelik2 link kat bawah ni :
Mietos

8 Comments:

Frantz-Senpai said...

sori.. sye x minat bola.. hahha

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

good luck.. aku nak menang gak

mie said...

ok!!
contest approved

sarah said...

teringat contest macam ni ada dlm paper dulu..
tapi sebelum teka bola takraw tu,
kita kena kumpul gambar setiap minggu..
pastu dapat gambar full baru teka bola kat mane..
nak try masuk lah..:)

|arieza| said...

mungkin di B sudah hahah :p

MaS PuTRi said...

HARGA MINYAK PETROL KERETA CONTI KU

macam minat je nak join contest ni, nampak mcm simple je

Kisah Cinta ku dengan Zaquan Adha

Si Kenit said...

sudah join ini contest.
thanks bro Melz :D

yangyuyu said...

ala mel, tak pandai heh

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo