Aku Naik Belon Terbang ke Bulan!

Mar 22, 2010

Salam Dari Romeo

Ripley's Believe It Or Not ! Eceh tetibe plak kan ? Eceh tajuk takleh blah sedapkan hati jer sebab takdapat pun nak naik belon tuh ! urghhh pissed off ! Miahaha . Ok² aku nak direct jer citer dan pacak dua tiga gambar dalam entry nie . Korang layan okeh .

Sememangnya karnival nie memang gempak tapi cam tenuk sebab line maxis problem . Tujam aku nak cari member² yang kenal tapi hampa . Hampa kejap je kot dalam 15 minit pastu togak air cincau 2 3 kali abes terus .

Aku jumpa 'Ramai' blogger . Tapi semuanya aku jumpa dalam keadaan 'terjumpa' best kan ? First² aku terjumpa Deya . Terkejut jgak nampak dia dengan memember dia . Aku sorang jer la kan macho gitu ! eh silap Cute gitu! miahaha. Tak amek gambar pon sebab aku takdo kamera . Aku pun blah dengan selambernyer tanpa mengacau depa bersama .

Aku meneruskan perjalanan dalam 'Jalan² Cari awek' . Rancangan ini kat TV3 pukul 2 Pagi. Sumpah awek bersepah , miahaha rambang mata aku duk usha jer. Usha jer la , nak dapatnya urghh harapan ! ok aku gatal kejap jer kan. Actually Romeo pun dah jatuh pangkat so sekarang Romeo kecundang jer pun! LOL

Ok pastu 'tetibe' terjumpa ngan AyongQila! Urghh time jumpa dia memang sempoi giler la. First time jumpa dan first time aku tegur dia ! lalala Time aku jumpa dia macam dalam drama TV beb! Sebab aku sedang elok² tengok belon nak naik bulan tup² tergerak hati aku untuk toleh belakang dan taraa Tora datang lagi ! Aku berjumpalah dengan AyongQila! Bestla jumpa dia , happening jer Miahaha .

Pastu aku cakap aku nak cari 'line' . Memang fakap giler nak dapat line time tempat penuh dengan manusia . Rasa nak pasang jer tiang Maxis kat depan aku! Miahaha.

Aleh² AyongQila terjumpa la Ynaa . Fuhh port plak bawah pokok memang cantik sangat lah tuh kan ? ahaha. Ok Ynaadey ? aku malas nak story sebab dah banyak kali aku story pasal dia ahaha cettt . Tengok Vlog aku terjah dia , ahh kat situ semua complete set 2 Sausage Mcmuffin with Egg! Urghhh best gilak.

Pastu jalan sikit , dan² terjumpa Eny ( blogger big gathering ) dia macam lost mencari kawan akibat daripada 'line' yang agak fakap pada hari itu! ahaha So aku invite la dia join kitorang daripada dok tercari² 'line' yang agak fakap itu kan ? miahaha .

Ok jom Kita bergambar! ececece



Korang nak Sponge Bob ke Doraemon ? Cepat pilih!




Antara belon² yang turut serta ! LoL



AyongQila Feat Ynaadey



Taknak cakap nanti kena Saman! ahaha Random Pic




The Cute man! LOL

EnD! Lelebeh plak ko kan ? Nak video ? Ermmm ok! ♥ you lah ahah

Enjoy



34 Comments:

Carl Samsudin said...

rugi aku tak pergi ni. dekat je dengan rumah aku. frust2! banyak kerja kat jb...

redplasticbag said...

hehh, semua orag pun ramai buat post pergi bnda alah ni

n@m@n said...

tengok dari balkoni je mcm cerita kat bawah ni..hehe

http://naman0807.blogspot.com/2010/03/belon-dan-bunga-api-sekadar-di-balkoni.html

Nur Su'aidah Bachok said...

aiyaaaaa!! mahu jugeks!

cik EPAL said...

asal aku tak terjumpa kau?? :D

YnaaOhYnaa said...

ahhahaa. yenadey kepala hotak! grrrrrrr.. hahahaha..

From The News said...

best2..sempat pegi gak..
tapi serang pagi-pagi buta hari sabtu..sebab nak tengok darth vader..kekeke

tapi xdapat nak tunggu sampai petang...miss fireworks..huhu

http://from-the-news.blogspot.com/2010/03/sedikit-gambaran-daripada-pengembaraan.html

Epul Azimi said...

tahun depan mmg nekad nk naik benda bulat tu...hehehe

sI tEDI said...

aduhai!! Belom tu x sampai melaka ke??
sila terbang sampai ke sini? eh! Belom terbang ke? he he he he

yangyuyu said...

hangin je aku pegi belon tak terbang2...pegi last day pegtang...hangin2!!!

isha said...

entah bile la nak naek belon tu

ayong.qiela said...

hahhaa. nape AyongQila? hahahha.. aiyoo. terkujat nmpk mel tau. :P

enyheartsdiamond said...

sampai hati mel tak snap pix ngn eny ;p

helena's said...

baru tau fakap tu ape mel.hahaha!

♥♥ciK piNkY♥♥ said...

walaupn dekat dgn umah aku tp aku tak pegi pon..hahah~

y@n@ M!B said...

mmg best gi cni tp sbb ramai glerrr owg..hehh..kuciwa sbb xdpt nek belon..isk

bellar0ssa said...

huhu bestnye mel.jeles2.. hmm xnaik ke belon tu? agak2 leh sampai india x?huhu

BeaN MorENo said...

ces...pegi tak ajak

wanes said...

wah! bestnya melz..

JAI said...

Oooo..lu buat gathering underground yerrrr..ahaks..ahaks..memang gua daah agak dah ramai blogger gi festival nie..tengok jer entry ramai bangat wehh..kalau gua tahu gua tiup belon pastu citer pasal belon mesti orang percaya..ahaks5

JAI said...

ooooooooooooooo..cik epol pegi rupanyer..patutlah sesudah subuh dah siap pakai gel rambut buat pacak..ahaks..ooooooooo..skandal yerrr..miahahahahahuhuhahah

Billet-DOux said...

jaat oh!
~mmg tak dpt g jauh kat borneo. adess. meleleh air liur jer tgk vlog
ngn gambar ne. hahaks

Eyriqazz said...

jealous..nak pergi semalam..tapi terlalu penat baru balik dari terengganu....fuhh...bestt nya..

noor afzan said...

bro, saya ada pegi juga..
siap tengok ni fireworks..
tapi saya ada di sana lepas maghrib membawa ke lepas acara fireworks ni..
pastu terus balik..

memang line maxis hampeh kat situ..
lost..

chokio_nia said...

bes gle lah...nak naek jugak belon panas tuh..

koru said...

peh,first clas!

~ ReD ~ said...

hehehe...chantek r pic kaki org ngan belon ghupe kaki tu:D

dtg awal seminggu pun blm tntu dpt naik kalu x booking

Matjoe said...

siyes gempak. kalau nak naik berapa hinggit kene??

cikTi said...

nak pegi,.
tapi xdan,,.

koku punya pasal,

+akufobia+ said...

doraemon sesat.

beLLa said...

wah.cambesh je.comey belon2 tuh..;)

Deya Zanial said...

haha mel dah mcm monumen dah tgi gile -.-"

Nurul Harun said...

seronok nye pfft.

mindbreaking said...

wah best gilerr..nk pegi gk...

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo