Vlog | Terterjah | YnaaOhYnaa

Feb 4, 2010


Jago² CikSalmah! Jangan terlalu Emosi Dengan Karpet Baru Miahaha

Oraite Selamat Dinner kepada semua Visitor Melz ! Miahaha . Aku tamo tulis panjang² coz Vlog kali ini ada sikit ngantok ! Miahaha. Apa²pun Teruskan menonton yep , terjah YnaaOhYnaa dan nama Cikepal A.k.A (CE) pun ada dalam nie ! So Enjoy My Sexy Voice Miahaha ( Speaking Yoh ! )


76 Comments:

zack zukhairi said...

lu punya kamera da macam
cameraman MELODI. pening
pala aku. hakhak!

Melz said...

@zack zukhairi

haha ada extra sikit bro :P sebab "ter" miahaha

black_mel said...

ynaa aku biasa masuk blog dia...biasa komen pun...tp dia x masuk balik...hahahaha..xpe..dia bz kot...aku start masuk masa citer copycat...itu aku ingat..dan masa tu aku xde blog lg...xpela...doakan dia success..sama mcm ko jgk...slmt maju jaya...

Melz said...

@black_mel

mekaseh mel :) haha aku cam cakap kat diri sendiri plak :P miahaha

neway kau juga mari sama² naik! hehe

YnaaOhYnaa said...

black mel :

ehh saya ade reply coment mu.
anda aje x prasan mungkin?
mungkin ada juge yg x sempat nak reply.
tp membace coment mu itu wajib.
trime kaseh black =)

ohh jgn same kn saye dgn mel..
beliau OTAI GILA...

hehe..

monica said...

hehehehe..memang cute pakai baju kuning..:P

YnaaOhYnaa said...

alolo mel comey n sexy pakai baju kuning. kan monica..? hehehee =p wiiwitt..

Irine Nadia MaRceLLo said...

huhuhu..dah macam abg terjah melodi laa pulak! yg penting!! rambut anda hot spicy sungguh!hehehehhehee

Melz said...

@Irine Nadia MaRceLLo

alamak irine terjah mel plak :P miahaha
rambut tuh tak potong lagi huhu

F I T said...

wah rajin a kau buat video..kalau aku sah segan skit sebab aku kan shy..haha

eh lisa tak bersalah a..pe ni? tiba-tiba je muncul dlam vlog kau ni hahaha apa-apa pun Ynaa punya blog memang power gk. dah maju a blog dia ..ayat bodek je walaupun kitorang tak kenal..haha

P/s: kau memang cute pakai baju kuning! otak jangan kuning sudah! haha tapi sekali aku tengok dengan rambut panjang pakai topi lak, ada iras-iras abang nas a..hahaha nnti abang nas bersara boleh a kau ganti dia. gaya ada dah skit :P


Tips Pilih Hadiah untuk LELAKI!

Melz said...

@YnaaOhYnaa

wink² mekaseh pujie mel cute miahaha takleh blah

Melz said...

@F I T

haha aku malas nak fikir orang cakap apa. apa aku buat adalah untuk korang enjoy . walaupun sore aku tak sedap mana , muka aku tak macho

tapi cute miahaha.. yang penting aku blogging ngan cara aku . so kau takyah la nak segan orang cakap apa miahaha

bab abg nas ? aku tak tau la ni rancangan aku sendiri esok ada la kat tv 28 haha pastu siaran ulangan kat TV3

Melz said...

@monica

mekaseh ..uish suka tol i kalau orang puji i cute! miahaha

Melz said...

@YnaaOhYnaa

apa otai2 nie..nak kena debik! dush² miahahaha

maisyara Pot! Pot! said...

due owg wanita blogger terbaik yoooo! *wink! ^^

nursarah said...

hahah! tak abis2 nak kata dia kiut, =p..

melz, jgn simpan video log lelama, meh share cepat2..haha

Melz said...

@nursarah

miahaha mesti kena bagi tau! kalau tak korang tak cakap cute pun huhu :P

Ala video tuh mesti buat korang panas nyer haha

Melz said...

@maisyara Pot! Pot!

haha tau tape! Siyes mereka terbaik! Spring kereta nanti ambil kat rumah yep miahaha

YnaaOhYnaa said...

mel ynaa tegelak gile ah ngan video neh.. mama pon tgk.. dye cakap mel mamai dari tido ke?

hehehe.. thanx lah sbb terjah belog GELAP..

hahahahahahahahahaa

YnaaOhYnaa said...

POWER APE? SIAP TANGAN2 SEKALI..


belasah kang.. tahu ah ynaa x hebat mcm mel kan kan... bluek!

Melz said...

@YnaaOhYnaa

omaigod.. miahaha mamai ! yep mmg mamai sebab tuh banyak words Cute! :P

Ala gelap tapi Macho! Miahaha Macam Rain Yoh

Melz said...

@YnaaOhYnaa

betul lah "power" ada pembuka kata sekali miahahaha

wekkk mel biasa jer..sorang² duk kat utan menunggu buah durian nak jatuh miahaha

YnaaOhYnaa said...

hehehe.. ape ape pon time kaseh atas video terjah belog gelap...~ yer saye meniru kamu untuk menjadi power dlm bloging.. kamu kan sifu saye... bnyk beri tunjuk ajar.. hahaha! thanx mel..!

sayang diaaa!

Melz said...

@YnaaOhYnaa

sesama ynaa! miahaha.. lepas nie sapa plak yep ?

boleh bagi cadangan ? Meh mel terjah sampai lebam

:) hehe

YnaaOhYnaa said...

terjah belog yg suke gaduh2 copy2 copycat nie.. org ni tuduh org tu.. org tu tuduh org ni..

ahahahah...

M vs S...

Melz said...

@YnaaOhYnaa

oraite akan cuba! ( bahaya nanti dia terjah mel dengan cara lain ) miahaha

tape still akan cuba

saya_arief said...

terjah.........................................................

Hanafana said...

oitt..kate nak potong rambottt =)p

Melz said...

@Hanafana

Hujan! takleh kuar miahaha

leh terima tak? :P

Melz said...

@saya_arief

hahhh terjah! haha

Qismina said...

tk tahannn tgk ko nyer lirikan mata.. ahaaahhahahaa... euuuu... cute?? skit jer laa.. sian plak kalu tk kata ko cute.. nnti merajuk tk mao tulis blog kan susahh...

yna.. kalu ko dpt spring kete yg dijanjikan melz, ko tunjuk skit kt blog... blog dah lm aku ushar.. ms zmn2 aku bc ikut google reader..

queenlyana said...

fuhyooooooooooooo.... hehehe

Melz said...

@Qismina

uish sampai hati sikit jep :P miahahaha

kasi la banyak tang cute tuh miahaha

" tk tahannn tgk ko nyer lirikan mata "

kenapa ? nampak sexy ke ? miahahaha

Tfaaaaaa said...

hahaha..boleh buat segmen melodi version mel gediks tinggi lampai lak lepas ni.ahaahaachummm.

lalala~~

Melz said...

@queenlyana

dah macam fuhyoo.FM jer miahahaha :P

Melz said...

@Tfaaaaaa

uish nah amek tisu! miahahaha

Tfaaaaaa said...

mekasehhh.haha

Melz said...

@Tfaaaaaa

sesame :P hik²

ween said...

kenapa kau mesti sebut nama aku lepas kau sebut cik epal, HAHA :D

Emora Valeria said...

haiyak..manyak pening o..Suke2!pasnie terterjah sapo lak melz?

Melz said...

@ween

sebab mungkin mel TerRindu Ween miahaha

semua perkara adalah "TER" miaaha

Melz said...

@Emora Valeria

mel pun taktau ;P

mel guna random.org lepas nie haha

isha said...

hahah
puji diri sendiri

Melz said...

@isha

keke ;P wekkk

abes isha tak puji melz :(

|| nemo mimosh || said...

stiap vlog mesti ade ayt "cute tak?"..haha.
lagi 1 knp mesti pakai topi?
tak nampak muke la..~

Melz said...

@|| nemo mimosh ||

esok mel potong rambut! siyes kompem mel tak pakai topi! miahaha

pernah nampak chucky ? nanti tak tido malam karang hahahaha

black_mel said...

@1377249625074454647.0:ader ker?hehe..x perasan... xpe..korang dua2 otai...keep moving..hehe..

mel..opis ko sunyi jer...kenal2kan la dgn opismate ko..

Melz said...

@black_mel

esok aku try. haha kalau aku tetiba terejal leh la aku buat! maihahaha

moshimoshi said...

melz bila nak terjah blog moshi2 plak..
hahhaa..tak sedar kan..belog sangat tak dikenali..
melz pun tak singgah..hahha..cam ne nak terjah rite???

tapi korang memang otai2 blogger yang berjaya!!
teruskan kerja yang bagus ini!!!

Fathiha Zainal said...

Nk peace jugak! Peace peace kacang pis! ;p
TerTerjah dah terStat. Terbest jugaklah. TerTeruskan la idea terBaik punya ni. (Mcm gagap la pulak ase ter ter je ni)

touyakaruma said...

Hahaha nampak ko kekeringan kata untuk dikata .
Tapi memang arr, aku wat VLOg pun dua tiga kali gak cancel . Tengah best cakap tiba-tiba otak jadi blank tak tau nak cakap apa.

Melz said...

@touyakaruma

hehe nie aku record terus aku upload . siyes malas nak tengok kalau tak mmg tak upload aku hehe

aNis aMirAh said...

ni Vlog pertama Mel yg aku tgk.
sblm ni tak sempat.
wahhh,nak jadi peminat setia Mel lah lps ni.
suara Mel sedapppp.
wakakakakakaka.

Aida The Pink Goddess said...

best

rathiqah azmira rosli said...

just nice


kamu macam seseorg tp lupa da sape


hehe

MushiGirlz said...

ok bila nak terjah blog aku plak??
hahaha

cikTi said...

kah3,.

muka mcm x mndi,.
ko mase wat vdeo nih,,brape aro xmndi,.,
kua3,.,

chamn said...

hahaha... smart r segment ni.. gua suka beb~

Melz said...

@chamn

mekaseh chamn coz suka ;) akan mel improve lagi woraite

cik EPAL said...

cisss aku nak dengar niiii.....kenapa tak boleh loaddddd... oh tidakkk...kau menumpat aku ke?? :D

cik EPAL said...

*mengumpat

Melz said...

@cik EPAL

ada sikit ! kau gi la cari mana2 sumber :P dolod ke pastu jadikan teman tidur ( suara aku sexy ) miahaha

|arieza| said...

suara mcm high sentiasa hehe :p

DIVA said...

HMMMMM....~ ^_^

mamashasha said...

melz....dah ala segmen terjah kat TV3 tu...apsal putus2 akak tgk ni.....

Fina Fento said...

suka mel buat suara2 comel..cam kiut je :P

atreyu strange said...

segan2 plak dia pandang kamera. ahaha.

mello said...

ahaaa kuning itu cute! hehehe =D

ariff said...

potong rambut ah. kasi smart sket.

Melz said...

@ariff

wakakkakakakaka kau orang ke 30+ kot suruh aku potong ! miahaha

||| PöJìé PööH ||| said...

sampai malap??
sedap??
amboi!
aku suker dia suker?
dia suker aku suker?
ehem².. hehehe..

kelakar la Melz nih..
pakai baju kuning nampak cute x?
hahahah, comel!!
yg pasti Melz nih malu² jer pndang camera..
hahah!
funny lah Melz nih!

p/s: lepak opis sampai kul berapa la tuh..

wan fahmi said...

memang cool vid bro..selamber macho..

epalejau said...

x pandang kamera pn.
malu kot? hehehe...

DILA is AZIE said...

oouh. ni la yg terjah blog kak yna. haha. :)

Melz said...

@DILA is AZIE

ngeee saya budak baik! jangan marah saya miahahaha

Husaini said...

blogwalking...

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo