Vlog Nyanyi Dan Sebenarnya Dan Rambut Dah Pendek Dan Happy Birthday With Guitar !

Feb 8, 2010

Dan Sebenarnya aku disini ingin menayangkan rambut baru aku ! Miahahaha walaupun tak macho dan tak hensem tapi kecutetan aku masih menyerlah yoh! Miahaha , Oraitelah ini adalah Vlog yang tah pape dengan lagu Happy Birthday yang codingnya macam main bantai jak ! Miahaha .

Lagu Dan Sebenarnya pun bunyi macam eksos motor virago .Miahaha nak wat cane aih suara baru bangun tiduq tapi muka still Cute kan? Tuh pun sebab baru mandi , cuba tak mandi memang korang tengok rambut aku tuh macam Lalang baru nak idup! Siyes Miahaha


Oh yuna agak² bila kita nak kapel nie..

Papepon jangan la ketawakan aku weh! Tau la suara aku pitching lari ke laut china selatan sana ! Tau² aku tau tapi aku pun kadang² jer men guitar! haha , nak improve lagi so kena la berani ! yohh Neway bila aku layan lagu Dan Sebenarnya , aku tetibe teringat kat Yuna!

Dah² Jom layan malas la nak tulis panjang² sebab aku tengah malas la nie miahaha . Enjoy My 3rd Vlog Oraite Semua! And Comment la sikit yep kalau aku still cute ke tak , suara aku boleh jadi teman tidur korang tak ? ermm apa lagi ? dah² layannz miahaha



55 Comments:

MISS CRYINGANGEL said...

melz memang comel...comel..cute..

luvly mya said...

cute la melz rmbut pendek..
miahaha...(tiru cara gelak)=)

morriss said...

bro...agak lari disitu.. hahaaa

Aku bEgiNi said...

cool~ :)

tricksrex said...

alahai asal ko potong rambut mellll..tapi ok gak..kekekekeke

hahaha..aku dgr "oh bulan.." je aku dah gengguling gelak ni..

[ N ] ZuLaiNa said...

wah!!! wambut mel dah pendek la!! hak3!! ;)

Nabiel said...

mmg gempak la lu punya vc bro!
hehehe..(seyes aku xgelak..cenyum jek):P
ko nk no tpon yuna?
(aku xde)hehehe

~ ReD ~ said...

ngeh3...habis lari pitching sume..sila cuba lagi.ehehe

Fina Fento said...

pitching sedikit lari..
nyanyian perlu lebih harmoni..
tone jangan terlalu mendatar ye dik..
aa lagi satu, proNOUNciation..proNOUNciation [proNUNciation] ye akak tak berapa clear..

** just quote salah sorang pengkritik AF musim sudah..jangan marah aaa mel..gurau2 :P

ZihNuN FaTiN said...

wah Melz,ini bukan dah takat cute tapi macho!hahaha..;p

Melz said...

@Fina Fento

Miahaha..akak penkritik AF ke ! Wah terharu mel :P miahaha

BeaN MorENo said...

bro...apa cer...mana vlog semalam...

Melz said...

@BeaN MorENo

ade jer :) tunggu aku edit sikit.. potong mana2 terlalu daboom! miahaha

dayangredzuan said...

hye...
sy bdk bru blaja men blogger...
nk mntk tunjuk ajar skit ye bro..

rambut cantik..
pinjam bley...
haha

naem said...

helo...i folow u...i tembak u :)

Aus said...

hahaha..
buat vlog lak skang..
smlm ajak karok x mau...
haha

Melz said...

@MISS CRYINGANGEL

Mekaseh..miahaha alamak blushing kao² nie :P

Melz said...

@morriss

lari pecut dah tuh :P miahaha

Melz said...

@Aku bEgiNi

mekaseh :P best tul orang cakap i cool :P

Melz said...

@luvly mya

rambut pendek ! Chayokk miahaha

mekaseh yep ;P

kakchik said...

salam melz.
berambut pendek lagi nampak hensem sebab kemas terjaga. kakchik paling suka bila suami baru lepas potong rambut, seronok main-main rambutnya yang kemas rapi. tapi, ada juga yg berambut pjg nampak hensem. pastikan hensem bukan untuk memikat awek ya :)

Melz said...

@tricksrex

uish sampai guling² ko gelak :| miahaha

maisyara Pot! Pot! said...

kn dah comey dgn rmbut pendek tu.. hehehe..

ayshia nique mazlan said...

rambut pendek, wayyyy better lah!!

|| nemo mimosh || said...

akhirnye! yang ni melz baru hensem..! yeay! lagu tu biar shaye yang nyanyi je.hahaha~

Emora Valeria said...

melz,part depan2 aku da syiok da.part oh bulan tergelak2 aq. =p
btw,cun ah rmbut baru!

Jard The Great said...

ahaha.. mmg susah nyanyi sambil men gitar wei... but nice job.. ehehe

enyheartsdiamond said...

sweet la mel ni :)

khalisyaa said...

hensem ape rmbut pendek...he

shandye. said...

lagu lama, rambut baru. haha.

Billet-DOux said...

Salam bro melz.

ok aper, ntah nape tyme lagu birthday tu tringat criter antu plak hehe..
tp ok dah lah mase lgu yuna dek berderai pewut ketawa panjang nak nangis tak habis.

Jgan marah erk..

Qismina said...

ko dah tk cute melz... aku sedeyy... wuwuwu...

aku nasihatkan.. jgn nyanyi lps nih.. tk sanggup aku dgr ko nyanyi lg yuna aku... eheeeeeeee..

|arieza| said...

to honest, i prefer ur long hair!!!! lg macho long hair aritu.. huhuhuh.. lg nmpk cool...

Hanafana said...

Salam..
Muahaha...
ok..chomel pe rambot pendek!
KEmass!
em..haha..lagu happy beday tuh tok sape?
Fana anggap tok fana la yek..sebab beday da nak dekat :P
hahaks..

monica said...

ehem ehem..rambut memang cantek..main gitar memang best..tapi suara lari suda..hahahaha..jgn mrh..:P

ini blog wirdah said...

yuna dah ada pesaing skang..ana raffali.huhuhu.
nanti nyanyi lagu hujan bunga di kuala lumpur pulak tao. hiks ;) tetibe je kan..

chamn said...

skali tgk cam nabil pn ade.. miahahaha.. pepe pon...nice la~

mello said...

melz, jom buat "duo" band ngan aku..aku bleh gak men gitar sikit2.. kita gilir2 ar nyanyi..hehehehe.. ok? chantekkkk

helena's said...

tahu??cikhel tak boleh dgr org men gitar..bole ilang pedoman..hahahaha

tu bukan pitching lari..tu melodi kelaut,.hahaha tp lagu bday tu sangat santai..nak lagi?!hahaa

Hajib said...

hahahaa.. bro.. semua lari bro, pitching, melody tempo semua nya out! hancusss... takpe.. keep it up! kekeke

Jawa a.k.a USERMODE said...

nice nice... post lagik bebanyak ye :D

@nak_@ahmad said...

owh melz.. wa dah jatuh cinta sama luuu.. hahahaha

sweet.ants said...

sy pokus kt yuna jer x nmpk melz...wekk!

||| PöJìé PööH ||| said...

wow!!!!
Melzzz SMART GILER SEHH!!!!

DeeDeaN said...

Lagu hepi birthday masih OK..
Oh bulan sangat KO...
persembahan OK...
Pitching KO..
Key pun KO..
so keseluruhannya KO...
cuba lagi next time ye...
hehehe

::aMaD:: said...

melz,ko baru blaja men gita ke ape?strumming pattern mcm xkena je..haha..tape2.goo try.
kene berebut yuna ngn ko lah pasneh! =p

zella said...

rambut baru...
;)

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

mel berubah ke Yuna...wah, pandai bermuzik,ngn menggitar kan diri dgn pesyen rambut smart.
okela..thanks for yur surat2 cinta terbalas column. i like it coz it helps :)

Melz said...

@Nurul Hidayah Bt Jamal

Ur welcome :) hik² Neway mekaseh kerana sudi membaca

Melz said...

@::aMaD::

haha jangan berebut! lisa surihani still menunggu ku :P miahaha

Melz said...

@DeeDeaN

ala keseluruhannya OKKO la :P miahaha

zool said...

Ntah bila aku nak pandai main gitar cam ko.. tangan tak berseni ..

Cik aiNa said...

woaahh..kacak ko mel..pewittt

+akufobia+ said...

omen.kau da balik sekolah balik ke.smarties.boleh lepas kalau cikgu disiplin nampak.haha.

nabila saat said...

bro...
tempo lari...
but
well done..sempoiii!!!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo