Vlog | Aku Sangat Merindui ...

Feb 19, 2010

Dalam Dunia , kita mesti ada saja yang ingin kita rindukan tak kesahlah rindu kepada mak , abah, kawan , awek , makwe , pakwe , balak , ayam , kucing , Lolly , Ops ? siapakah Lolly ? nanti akan aku terjah dia but bukan sekarang coz Vlog kali ini adalah mengenai apa yang aku rindukan

Korang boleh usha² Vlog kat bawah nie dengan keadaan yang sangat teruja terhadap Gathering . First² aku sangat merindui saat nie serious time tuh adalah time paling chambest pernah aku rasa coz yelah aku takpernah jumpa dorang kan? so memang happening gila Vavi la aku cakap.




2 Vlog yang berjaya aku upload gara² internet yang sangat cute seperti aku , harap diampun coz aku tak mampu mengupload lagi . sedih kan? Neway visual dalam gambar ini sangatlah tak berapa nak baik sangat coz aku menggunakan phone! bukan HandyCam yep sekian selamat melayan Vlogku.



Melz : Papepon aku sangat merindui Rambutku! OhTacingnyer Miahaha..
p/s : dalam Vlog² nie suara aku agak sengau rite ntahlah mungkin DNA aku suda problem.

24 Comments:

nyna said...

haha.
tang ayat DNA sudah prob saya suka.
(c=yan

Muhammad Safie said...

Terbaekk ar bro

aNis aMirAh said...

laaaaaa,
begitukah suara ynaaohynaa?
heh,
bagus laa ada Vlog ni,
baru ku tau suara orang2 ini yg selama ini jauh dari bayangan. heheh.

isha said...

org naek roller coster 2 kali
rase mcm nak naek lagi

maisyara Pot! Pot! said...

lame dh tk g TS.. rindu nk main buaian pusing2 tu.. ngee^^

BeaN MorENo said...

vlog aritu mana???hak2

AtiqAh said...

sweet la Melz ni hehehehe...

helena's said...

mel rambut kamo..serius cantik gila!cikhel suka!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

L0LLY KAN KEKASEY ,ELZ

xperlu diperkenalkan lagiks :-D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

L0LLY KAN KEKASEY MELZ

xperlu diperkenalkan lagiks :-D

noor afzan said...

skandal nih..
sesuai u'oll berdua ni..=)

sepet a.k.a zack_u said...

saya rindu tapi tak nak mengaku..ha cane tu??? tetiba...

Melz said...

@sepet a.k.a zack_u

haa sepet rindu kat sapa tuh? miahaha

Emora Valeria said...

rambutmu yang sekarang lagi macho ok? =p

Ery Farieha said...

video 1st sape rakam? suara nyaring,comel.
heee
video ke2 sape lak?

unwanted said...

wah..
bestnya...
comel2 ye blogger2 kita ni..ha3

x-po said...

vlog tu pe? aku xphm..huhu

Jijahh @ f.k said...

lama tak jumpe ..memang lee rindu amat ...

Epul Azimi said...

Aku pon sedang merindu...merindu makanan yang aku makan pagi tadi....hahaha

Aus said...

hahahaha..
ceh , kalau kau upload video je.
mesti aku xdapek tgk..
sangkut2..
hahaha..
sempat tgk sampai dodoi2 je..
hahahak

cik eykameow :) said...

comel lah kak rina tuu.. :P

eD's photography said...

rindu aku x..hehehehe..:P

eD's photography said...

best giler melz...hehehe...dikelilingi gadis comel..ahahaha..kalau la aku leh join gathering nie kan

|arieza| said...

haaa tau pun rindu rambut lama! hahahaha

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo