VideoBloggeR | Melz | ZackZukhairi | RinaSalleh

Feb 2, 2010


Video BloggerKu ! Kah² Tunggu Untuk Video2 yang lebih mantap!

Miahahaha , Time ni la Melz dah jadi gila sebab takde keja haha .Jom Usha Video BloggeR , Dalam Video ada kena mengena dengan Zack dan Rina . Enjoy Mendengar coleteh aku yang tah pape ! Babai! Neway Enjoy Video² lama aku Dekat sini MelRomeozUtube MaafLah yep kalau Internet Korang Lembab , Jangan salahkan aku! Miahahahaha

45 Comments:

ariff said...

hebat dah ni ada vlog

Melz said...

@ariff

aku ada cerita pasal

Perempuan atau laki ******* dalam Vlog satu lagi ! haha tapi nanti dulu aku publish

zack zukhairi said...

ko macho ke ensem?
macho kot. cute tu jauh sangat Mel.
hakhak!

Melz said...

@zack zukhairi

hahaha... ooo kau la orang pertama cakap aku macho! miahaha..selalunya orang panggil aku cute

weh rasa² kalau aku terjah guna Video best tak? miahaha

Emora Valeria said...

sedap doe sore ang!n agak sengal video nie.haha.bagus2!

zack zukhairi said...

personal opinion aku,
aku lebih suke orang terjah dalam blog je kot.
lebih sistematik dan tersusun.

p/s : apsal ang tak suke ngan aku weyh? apa dosa aku? :(

Melz said...

@zack zukhairi

aku rasa rancangan Terterjah kalau buat video lagi masyuk! miahaha lain dari yang lain :P kuang kuang

Melz said...

@Emora Valeria

miahahaha wah kembang plak u puji! miahaha

maisyara Pot! Pot! said...

senyum sampai ketelinga dgr melz bebel2.. hehe.. :D

Sendra said...

kau ckp kau sendiri cute tak boleh blah mel..baik kau baca entry cik epal yang baru..macam ada ciri2 kau je..hahahha..peace2..jgn marah..nak marah kat gath nanti..hahha..

Melz said...

@Sendra

ok la cute :P paras terbawah yoh!

kalau aku cakap Macho + hensem

muntah hijau miahahaha

Melz said...

@maisyara Pot! Pot!

koyak mulut mai ! hahah

touyakaruma said...

Aku pun ada VLOG gak , tapi aku wat kat youtube .

http://www.youtube.com/watch?v=_hknuTFHcGg

Tengah wat banyak video baru akan publish .

Fathiha Zainal said...

Terterjah?? Bleh jd Nas Ahmad Jr neh. ;p Baru la leh tgk Melz secara live. Ini la Melz rupenye.. Mmg kiut! Hik2! (blushing la tu) =p

Melz said...

@Fathiha Zainal

miahahaha Terterblushing ! :P

shandye. said...

teringin mahu buat entri vlog. tp segan. haha.

Melz said...

@shandye.

Hidup biar slamber <--- nie point aku haha orang nak cakap apa. itu hak dorang . kita takleh nak tutup mulut orang. aku buat pastu aku happy miahahaha

Hanafana said...

Haha..mula mula cakap 4 minit jeh..sekali jadi 6 minit daaa...
er.
btw..
Bagi Fana la kan..tak macho la rambot panjang~
Kasi pendek sikit lagi...baru cun melecun..
:D

Melz said...

@Hanafana

mel dah sedap berbual sampai tak tengok baper minit hahaha

ala mmg mel tak nak macho! nak Cute! miahahaha

touyakaruma said...

Hahaha mari kita jadikan VBLOG satu fenomena

Melz said...

@touyakaruma

ok aku usha jab! :)

nursarah said...

lawak la video nih, wat aku gelak je, tapi dalam video ni mel mmg cute..hahahaha!

Melz said...

@nursarah

miahaha . ter ter blushing aku .. kau tengok tuh zack! Sarah cakap aku Cute!

Eyriqazz said...

kreatif la melz video tu..hik2....

chamn said...

eh... eh... xbape phm... tp nice la.. wahaha!

hBz said...

kerana diriku beharga.yeah.thanks beb.

vblog! cool

Qismina said...

melz.. laptop kita sama.. hahahaa..

Radiusi Maya Algebra said...

cute ckp sorg2;D ahaha
nice video melz.

Melz said...

@Radiusi Maya Algebra

mekaseh :P Melz cakap ngan korang tuh tapi korang tak layan tsk tsk T_T

ariff said...

@6914800163899230612.0
@Melz haha. aku rasa terjah guna video pun cun gak. tapi itulah. kurang2 kena 5-6 minit gak membebel sorang-sorang. wahahaha

perempuan ITU said...

Haha.Aku sebenarnya sebenarnya yelah melz alang2 nyanyi lagu yuna jelah.wakakakaka

serius kelakar.cute ke mel?haha

black_mel said...

haha...oit..apsl opis ko xde org?rina tu blog kakak ko ker?

Aelfi said...

muahahaha,vlog mantap,takde skrip,main tibai jer nih..serius wey..serius,ang berbakat!

yanmie said...

salam mel,

hehe..mmg betul nmpk kiut je kt dlm vid nie, eh sempat lg ko rekod2 vid nie..bos takde ke..hehehe

.:fifi:. said...

cute kah anda??hohooo
hurm
tutorial yg ak nk tu ko da bwat ke??
lalalala~

ini blog wirdah said...

em.tak dapat tgk!!
wuwuw..wireless sini mmg sengal

saffa said...

Sedap suara. Boleh jadi DJ nih! Hahahahaha..

chokio_nia said...

alah melz..skang mud nak tgk vid tade lah..later yeah..miaaahahahahah..eh2..apsal aku gelak cm ko..siaaakkkk!!haha

Melz said...

@saffa

jangan la puji camtuh :P malu ai! miahaha

cik EPAL said...

cutenyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..lala~ :D

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

|| nemo mimosh || said...

pasal rambut pjg tu rasenye memang pompuan banyak tak suke..shaye pun tak suke..hikhik.

haha..btw,nice!
seronok! ;)
ayat last tu, "cute tak melz?"
hohoh~

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

ini rupanya ko..baru aq tau..hah

Melz said...

@ariff

nanti aku try terjah camne :P aku kena fikir dulu apa ayatnya :P miahaha

||| PöJìé PööH ||| said...

Hahaha, Melz muka mat rempit sgt!
Cool!

Copyright © 2011 !MelRomeo! Melz | Personal B.l.o.g

Design By Melz | MelRomeo